ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1228 φορές

Νίκη τίτλου για τη ΒΕΡΟΙΑ 2-0 την ΑΣΑ

Σπουδαία νίκη, που την φέρνει πλέον μια ανάσα από την εξασφάλιση της πρώτης θέσης του βορείου ομίλου, πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ!

Η "Βασίλισσα" στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της SL2 επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και έμεινε στο +6 από την δεύτερη ΑΕΛ, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, με ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο τέλος του αγώνα, "λύγισε" τον... κακό της δαίμονα, από τον οποίο φέτος γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο και μια βαριά ήττα (5-2) στο ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, παίρνοντας μια... γλυκιά εκδίκηση.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη "Βασίλισσα"! Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Γαβριηλίδης μπήκε ωραία από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, έβγαλε παράλληλη μπαλιά για τον αφύλαχτο Γιακουμάκη που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα, για το 1-0!

Οι Καρδιτσιώτες στο 11' έφτασαν κοντά στη ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λαρρέα έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη!

Στο 23' μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Φοφανά έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 25' ο Μπαντιμπανγκά από πολύ καλή θέση δεν βρήκε καλά τη μπάλα και ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στη ΒΕΡΟΙΑ, όταν στο 41' ο Φοφανά έκλεψε τη μπάλα και γύρισε από αριστερά για τον Πασά, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Γκέκα που απέκρουσε σωτήρια!

Στην επανάληψη οι Καρδιτσιώτες διατήρησαν μια κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσουν την Βεροιώτικη εστία, με τη "Βασίλισσα" από την πλευρά της να είναι επικίνδυνη στις επιθεσεις της, να χάνει αρκετές ευκαιρίες και τελικά να πετυχαίνει ένα ακόμη τέρμα.

Στο 49' ο Γκέκας απέκρουσε δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Πεταυράκη, ενώ στο 56' ο Φοφανά με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο β' βοηθός ακύρωσε το γκολ (μάλλον κακώς) σημειώνοντας τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ σε θέση οφσάιντ.

Στο 68' ο γκολκίπερ της ΑΣΑ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ την κεφαλιά του Πόζογλου, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης σούταρε μόνος με τον Γκέκα, όμως ο τελευταίος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια!

Στο 81' μετά από φάουλ - γέμισμα του Ορφανιδη, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα οι Βεροιώτες πέτυχαν το τελικό 2-0 στην αντεπίθεση. Ήταν ο Ορφανίδης που έβγαλε στον Μπλέτσα, αυτός βρήκε μόνο τον Κάτσε στα δεξιά που έπιασε το σουτ, ο Γκέκας απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Μπλέτσας με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Καραγιάννης (Θράκης)

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (89' Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (66' Πόζογλου), Φοφανά (66' Ορφανίδης), Γιακουμάκης (84' Κάτσε), Πασάς (89' Καπνίδης).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος (83' Καρανίκας), Μπάλλας (83' Κουτσιανικούλης), Γκόλιας, Λαρρέα (26' Γκουγκούδης), Κοτσώνης, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπαντιμπανγκά (60' Αναθασιάδης), Μπιανκόνι (60' Μάνιος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/4...