ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 939 φορές

Επεισοδιακή νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Ηρακλή και... άντε γεια!!!

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της SL2 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, επικρατώντας με 3-1 του Ηρακλή στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, για την 27η αγωνιστική του βορείου ομίλου.

Η "Βασίλισσα" παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς, καθώς ήταν καλή και αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκε με 3-0, ενώ στην επανάληψη ήταν... αγνώριστη και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Τελικά και παρά τις προσπάθειες των "κυανόλευκων", οι Βεροιώτες πανηγύρισαν την πολύτιμη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΛ στην Ξάνθη (2-0), έφτασαν στο +11 λέγοντας... άντε γεια στους διώκτες τους!

Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και μόλις στο 6' άνοιξαν το σκορ με φοβερό σουτ του Γιακουμάκη έξω από την περιοχή και τον γκολκίπερ Παλαβράκη απλό θεατή!

Δύο λεπτά αργότερα ο Φοφανά σέντραρε από αριστερά, ο Πασάς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε.

Στο 10’ η ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Χρουσιέλ ανέτρεψε καθαρά τον Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή, με τον Πασά να γράφει το 2-0 από την άσπρη βούλα!

Ο Ηρακλής μετά το 2-0 ανέλαβε την πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία του Βελλίδη, με εξαίρεση ένα σουτ του Άλεξιτς στο 13’ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ της "Βασίλισσας".

Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες έκαναν τρία τα τέρματά τους και κλείδωσαν τη νίκη τους. Ήταν ο Μούργος που με ωραία προσπάθεια έβγαλε την μπροστινή μπαλιά για τον Γιακουμάκη, αυτός από δεξιά σέντραρε στην περιοχή και ο Πασάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0!

Στην επανάληψη και με το... καλησπέρα ο Ηρακλής μείωσε το σκορ και ξαναμπήκε στο ματς. Ήταν το 46' όταν μετά από σύγχυση στην Βεροιώτικη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο νεοεισελθόντα Τζουμπιτάνα που από το ύψος της περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, γράφοντας το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους με αυτό το γκολ και συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας τους Βεροιώτες από στατικές κυρίως φάσεις, από τις οποίες φέτος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα η "Βασίλισσα".

Στο 53’ ο Βελλίδης απόκρουσε το σουτ του Τόμας και στο 62' έσωσε το τετ-α-τετ του ίδιου παίκτη, ενώ στο 72' και 75' ο Παπαστεριανός με κεφαλιές από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

Η μοναδική καλή στιγμή της ΒΕΡΟΙΑΣ στην επανάληψη έγινε στο 78' όταν μετά από κόρνερ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Μετά την λήξη του αγώνα υπήρξε αρκετή ένταση, με τους Βεροιώτες να τα έχουν με τους ανθρώπους του πάγκου του Ηρακλή και ιδιαίτερα με τον πρώην προπονητή της "Βασίλισσας" Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος προκλητικά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό διαμαρτυρόταν έντονα στους διαιτητές, ξεσηκώνοντας πολλές φορές την κερκίδα!

Διαιτησία: Γκάμαρης (Φωτόπουλος, Νιδριώτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (72’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (86’ Μπλέτσας), Μούργος (67’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (86’ Μαραγκός), Φοφανά (67’ Πόζογλου), Πασάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Μανωλάκης (46’ Πήλιος), Πανάγου, Παπαστεργιανός, Χρουσιέλ, Πατράλης, Σίλβα, Άλεξιτς (80’ Βιτίνιο), Καρτσαμπάς (46’ Μπαστακός), Τόμας, Τότσκα (46’ Τζουμπιτάνα).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR