ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 826 φορές

«Εκτέλεσε» τον ΠΑΟΚ Β’ η ΒΕΡΟΙΑ!

Την 8η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της SL2 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του ΠΑΟΚ Β’ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «Βασίλισσα» τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στη νεανική ομάδα του «δικεφάλου», η οποία με τα πολλά της τρεξίματα στον χώρο του κέντρου δυσκόλεψε αρκετά τους «κυανέρυθρους».

Ωστόσο, βρήκε την λύση από δύο στημένες φάσεις, με τον Κάτσε στο 31’ και τον Μούργο στο 71’ να «εκτελούν» τους φιλοξενούμενους και να δίνουν μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα τους, η οποία διατήρησε την διαφορά ασφαλείας που την χωρίζει από τους διώκτες της.

Το μόνο που κατάφεραν οι "ασπρόμαυροι" ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Φασίδη.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο και ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 13' ο Πασάς έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βελλίδη να μπλοκάρει την κεφαλιά του Πανίδη.

Στο 31' η "Βασίλισσα" άνοιξε το σκορ, όταν κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, με τον Μούργο να πατάει τη μπάλα στον Κάτσε, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνιά του Ταλιχαμίδη γράφοντας το 1-0 και πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με τα κυανέρυθρα!

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε δύο ακόμη καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με την κεφαλιά του Πασά στο 39' να φεύγει άουτ και το σουτ του ίδιου παίκτη δύο λεπτά αργότερα, να μπλοκάρεται από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 44' όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε δύσκολα την κεφαλιά του αμαρκάριστου Τσαούση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στην βεροιώτικη περιοχή.

Στο 60' το σουτ του Σαλαμούρα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 66' το δυνατό διαγώνιο σουτ του Γαϊτανίδη μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε δύσκολα από τον Βελλίδη.

Στο 71' η "Βασίλισσα" διπλασίασε τα τέρματά της και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη! Ήταν ο Σάββας Μούργος που εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη για το 2-0!

Στο 82’ η ΒΕΡΟΙΑ είχε άλλη μια καλή φάση, όταν ο Γιακουμάκης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπλόκαρε δύσκολα.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με ωραία κεφαλιά του Φασίδη έπειτα από κόρνερ του Γαϊτανίδη.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος, Διαμάντης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (64’ Οικονόμου), Μούργος (86’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (80’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης. Φοφανά (64’ Πόζογλου), Πασάς (80’ Καπνίδης).

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχαμίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος (78’ Καλουτσικίδης), Μελετίδης, Σαλαμούρας (61’Γαϊτανίδης), Τσαούσης (73’ Τσοπούρογλου), Τζίμας (61’ Φασίδης), Πανίδης (61’ Σμυρλής), Ουεντράγκο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ (ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ)…