ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1037 φορές

Βασίλισσα... στην Θράκη!

Σπουδαίο "διπλό" πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στην Ξάνθη επί του τοπικού ΑΟΞ, στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της SL2!

Πραγματική "Βασίλισσα" η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία μετά από εξαιρετικό παιχνίδι έφτασε σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη με το επιβλητικό 3-0, με τέρματα του Γιακουμάκη στο πρώτο ημίχρονο και των Μούργου, Πόζογλου στην επανάληψη. Μια νίκη που βάζει τις βάσεις για την πρωτιά στον όμιλό της!

Η Βεροιώτικη ομάδα ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 13' το διαγώνιο σουτ του Μούργου κατέληξε στην αγκαλιά του Ιτσο.

Η υπεροχή της "Βασίλισσας" καρποφόρησε με τη συμπλήρωση 29' λεπτών, όταν ο Οικονόμου έβγαλε μια συστημένη βαθιά μπαλιά για τον Πέτρο Γιακουμάκη, αυτός στόπαρε ωραία τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Ιτσο, γράφοντας το 0-1!

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η Ξάνθη πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά η μοναδική φορά που απείλησε ήταν στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Ιμπραϊμι από κοντά να φεύγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ ευτύχησε να προηγηθεί με το... καλησπέρα! Ήταν το 47' όταν ο Σάββας Μούργος έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και από το ημικύκλιο έπιασε ένα φοβερό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης για το 0-2!

Στο 53' ο Πασάς μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα έχασε την ευκαιρία του αγώνα, μιας και ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι σούταρε μόλις άουτ!

Στο 61' οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με το σουτ του Κρητικού από πλεονεκτική θέση να φεύγει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό το απευθείας φάουλ του Δεληγιαννίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο 64' το πλασέ του Πασά μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την μείωση του σκορ, όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της "Βασίλισσας", ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο νεοεισελθόν Πόζογλου (ανήμερα των γενεθλίων του) κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Θυμιάνη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα και διαμορφώνοντας το τελικό 0-3!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βουρνέλης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιόπουλο και Αϊναλή (Μακεδονίας).

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος, Παπάζογλου, Τζανακάκης (57' Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (57' Κρητικός), Δόρης (46' Θυμιάνης), Ιμπραϊμι (68' Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Μονρόουζ (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμεζ.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (70' Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (78' Ορφανίδης), Φοφανά (70' Πόζογλου), Πασάς (90' Καπνίδης), Γιακουμάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/1...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

φωτο: xanthi-sport.gr