ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 854 φορές

Ομάδα που βασίζεται στο σύνολο η ΒΕΡΟΙΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε ποδαρικό η ΒΕΡΟΙΑ στο νέο έτος και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με 4-1 επί του Πιερικού, μετά την ήττα στα τέλη της χρονιάς που έφυγε από τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο (1-0).

Εκείνο που ήταν εντυπωσιακό στην προχθεσινή ΒΕΡΟΙΑ, ήταν η αποτελεσματικότητά της, που άγγιξε το 100%, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, στο οποίο έκανε γκολ και τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έδειξε ότι διαθέτει παίκτες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και αυτοί δεν είναι ένας ή δύο, αλλά αρκετοί, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο της.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης , στο Κυριακάτικο παιχνίδι, εμπιστεύθηκε τους παλιούς, αυτούς που «έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά» από την αρχή της περιόδου, αποκλείοντας από την αποστολή τους δύο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες και προχωρώντας σε δύο αλλαγές στην αρχική 11άδα, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, την χρησιμοποίηση του Φοφανά αντί του Πόζογλου και του Μπλέτσα αντί του τιμωρημένου Γαβριηλίδη.

Έτσι για μία ακόμη φορά είχε, κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, στα άκρα της άμυνας τους Μπουκουβάλα, Πεταυράκη και στόπερ τους Σκόνδρα, Μαραγκό. Στο κέντρο, τα δύο αμυντικά χαφ ήταν ο Οικονόμου με τον Μπλέτσα, έχοντας στα άκρα τους Μούργο, Φοφανά, ενώ οι Γιακουμάκης, Πασάς, αποτελούσαν το επιθετικό δίδυμο, στο 4-4-2 του Καβαλιώτη τεχνικού.

Στην επανάληψη ο Δερμιτζάκης έκανε και τις πέντε αλλαγές που δικαιούταν, περνώντας στο παιχνίδι στο 59΄ το νεοαποκτηθέντα Κουάτεγκ στην θέση του Φοφανά, στο 63΄τους Δημόπουλο, Μυστακίδη στις θέσεις των Μαραγκού, Πασά και στο 73΄τους Ορφανίδη, Παπαχρήστο, αντί των Μούργου, Πεταυράκη.

Δεν υπήρξε κάποιος παίκτης που να ξεχώρισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του, αλλά ούτε και κάποιος που υστέρησε, αφού η ΒΕΡΟΙΑ βασίστηκε στο ομαδικό παιχνίδι, όπως άλλωστε κάνει από την αρχή της περιόδου και όχι στις εξάρσεις κάποιου η κάποιων παικτών της.

Όμως, θα πρέπει να εξάρουμε τον Πασά, για την δεινότητα που επέδειξε σε έναν ακόμη αγώνα στο σκοράρισμα, με τα δύο τέρματα που πέτυχε, όπως και τον Μπουκουβάλα, που ως έφηβος ανεβοκατέβαινε όλη την δεξιά πλευρά.

Ακόμη σταθεροί ήταν στην απόδοσή τους οι δύο στόπερ και οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Οικονόμου να κάνει μία ουσιώδη επιστροφή και τον Μπλέτσα να ξεχωρίζει, κυρίως με την εμφάνιση που έκανε στην επανάληψη.

 ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"