ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1544 φορές

«Ξέσπασε» στον Πιερικό η ΒΕΡΟΙΑ!

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, επικρατώντας εντός έδρας με 4-1 του Πιερικού, για την 14η αγωνιστική της SL2.

Η «Βασίλισσα» χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της ευκαιρίες της και έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση, με δύο γκολ του Πασά, ένα του Γιακουμάκη και ένα του Μούργου.

Για τον αξιόμαχο Πιερικό, μείωσε το σκορ λίγο πριν το τέλος του αγώνα ένας πρώην "Βεροιώτης", ο Σάκης Κανούλας, ενώ να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του με την "κυανέρυθρη" φανέλα έκανε ο Τσάρλς Κουάτενγκ.

Αγωνιστικά, οι Κατερινιώτες είχαν την πρωτοβουλία στο ξεκίνημα, όμως η "Βασίλισσα" ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ, με τον Μούργο να στέλνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στα δίχτυα το Γαλάνη (δείτε το βίντεο).

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γκολ που δέχθηκαν, συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και στο 27' είχαν ένα σουτ έξω από την περιοχή του Ίτσιου που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βελλίδη.

Στην συνέχεια η ΒΕΡΟΙΑ ισορρόπησε και με ένα μίνι ξέσπασμα, έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Στο 39’ ο Γιακουμάκης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Γαλάνης απόκρουσε και ο Πασάς που έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε εύστοχα από κοντά γράφοντας το 2-0. Στο επόμενο λεπτό αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Πασά να βρίσκει με όμορφη μπαλιά τον Γιακουμάκη και αυτόν να πλασάρει με ψηλοκρεμαστό σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0!

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" είχε την πρωτοβουλία και στο 58’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, όταν ο Μπουκουβάλας έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Πασά και αυτός μόνος με τον Γαλάνη τον πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

Η ΒΕΡΟΙΑ έφτασε κοντά στο γκολ στο 72’ με τον Γαλάνη να μπλοκάρει το σουτ του Οικονόμου, στο 76' με το σουτ του Μυστακίδη να έχει την ίδια κατάληξη και στο 77' με το σουτ του Μπλέτσα να αποκρούεται από τον γκολκίπερ του Πιερικού.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ που δικαιούνταν στο 80’ με έναν πρώην "Βεροιώτη", τον Σάκη Κανούλα, ο οποίος έπειτα από αντεπίθεση δέχθηκε τη μπαλιά του Παπαδόπουλου και πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη, γράφοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Ντάουλας (Κουβαλάκης, Χατζηνάκος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (73’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (64’ Δημόπουλος), Οικονόμου, Μπλέτσας, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Φοφανά (59’ Κουάτενγκ), Πασάς (64’ Μυστακίδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης (46’ Παντελιάδης), Χαρατσιάς, Εμπούσι, Σουντάρ (46’ Τότσκας), Καρανάτσιος (46’ Καρανάτσιος), Χατζάρας (63’ Κανούλας), Παπαδόπουλος, Ίτσιος (63’ Γκαγιέχο).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/1...