ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1064 φορές

"Επέστρεψε" με... τριάρα η "Βασίλισσα"

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (18/12) επικράτησε με 3-0 του αξιόλογου Πανσερραϊκού, για την 9η αγωνιστική της SL2.

Η "Βασίλισσα" ήταν πιο αποτελεσματική από τους αντιπάλους της και με γκολ των Πόζογλου, Γαβριηλίδη και Σκόνδρα, έφτασε δίκαια στη νίκη και επέστρεψε (η Ξάνθη αγωνίζεται την Κυριακή) στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 12' όταν ο Παπαβασιλείου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βελλίδη αλλά πλάσαρε άουτ.

Μετά το 15' η ΒΕΡΟΙΑ ανέβασε ρυθμούς και στο 17' άνοιξε το σκορ με σουτ του Πόζογλου από πλάγια θέση, μετά από μπαλιά του Μπουκουβάλα.

Στο 20' ο Μούργος σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού, στρώθηκε στον Γιακουμάκη που έκανε νέο σουτ από το σημείο του πέναλτι αλλά κατέληξε άουτ.

Στο 25' το σουτ του Πόζογλου από καλή θέση, μετά από μπαλιά του Γιακουμάκη, δεν βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους πήραν μέτρα στο γήπεδο και είχαν δύο καλά σουτ με τον Κανίς που κατέληξαν εκτός εστίας.

Στην επανάληψη οι Σερραίοι μπήκαν και πάλι καλύτερα και στο 50' το σουτ του Κανίς έφυγε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βελλίδης απέκρουσε τη σέντρα - σουτ του Ζέρη και στη συνέχεια ο Γιανναράκης έχασε την ευκαιρία. Στο 59' ο γκολκίπερ της "Βασίλισσας" απέκρουσε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπαβασιλείου.

Μετά το 60' η ΒΕΡΟΙΑ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, με τον Δερμιτζάκη να αλλάζει το σύστημα περνώντας στο ματς τον Παπαχρήστο και βάζοντας τρίτο στόπερ τον Πεταυράκη.

Στο 66' το τρομερό σουτ του Πασά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού, ενώ στο 70' οι Βεροιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Μπουκουβάλας βρήκε μέσα στην περιοχή τον Γαβριηλίδη και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κατσικά για το 2-0!

Το τελικό 3-0 για τη "Βασίλισσα" διαμόρφωσε στο 84' ο προωθημένος Σκόνδρας με ωραία κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα!

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Πραχάλης, Μπαλιάκας (Κοζάνης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86' Δημόπουλος), Μαραγκός, Σκόνδρας, Οικονόμου (86' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (63' Παπαχρήστος), Μούργος (81' Ράμος), Πασάς, Γιακουμάκης (81' Φοφανά).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Κατσικάς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός (74' Μέσι), Εππάς, Ανάκογλου (74' Τσιμίκας), Κανίς, Παπαβασιλείου (60' Κόνσι).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20/12...