ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1173 φορές

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η ΒΕΡΟΙΑ 1-1 στο φινάλε με Ολυμπιακό Β'!

Το φετινό της αήττητο συνέχισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Καισαριανής, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής της SL2.

Η "Βασίλισσα" δεν έπιασε απόδοση ανάλογη προηγούμενων αγώνων της, δείχνοντας ίσως και σημάδια κούρασης, μιας και αρκετοί παίκτες της ήταν... σκιά του εαυτού τους. Σίγουρα όμως επηρεάστηκε από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν!

Ωστόσο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και παρά το γεγονός οτι έμεινε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (48' Βοϊλης), έφτασε στην ισοφάριση στο 89ο λεπτό με τον Φοφανά, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του συνεχόμενο γκολ!

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό ματς με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά να δυσκολεύονται από το πολύ βαρύ τερέν.

Οι Βεροιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες, όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον ρυθμό, για να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ γρήγορα, με τη "Βασίλισσα" να προσπαθεί στη συνέχεια αλλά να μην καταφέρνει να διασπάσει την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι του Λιάτσου στο 67'.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τις αλλαγές του Παύλου Δερμιτζάκη, η ΒΕΡΟΙΑ έγινε πιο πιεστική και αφού έχασε τεράστια ευκαιρία στο 84' με τον Πασά, στο 89' τελικά έφτασε στην ισοφάριση με την χρυσή αλλαγή, τον Μανσούρ Φοφανά, παίρνοντας τουλάχιστον τον ένα βαθμό που δικαιούταν.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

4' Σέντρα του Λιάτσου, κεφαλιά μέσα από την περιοχή, απομάκρυναν οι αμυντικοί της "Βασίλισσας", ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Κωστή έφυγε πάνω από τα δοκάρια

8' Σέντρα του Μπουκουβάλα από δεξιά, κεφαλιά του Γιακουμάκη από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Τζολάκης.

11' Μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Πασά να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Τζολάκη, που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια!

12' Δυνατό σουτ του Γιακουμάκη λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τζολάκης!

48' Σέντρα του Λιάτσου, ο Βοϊλης ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι με εναέριο πλασέ νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το 1-0!

54' Γύρισμα του Μπουκουβάλα για τον Γιακουμάκη, αυτός έπιασε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

66' Σουτ του Πασά λίγο μέσα από την περιοχή, ο Τζολάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

67' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με το σουτ του Λιάτσου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Σουρλής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως είχε ήδη υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ!

84' Τεράστια ευκαιρία για τη "Βασίλισσα" με την κοντινή κεφαλιά του ανενόχλητου Πασά να φεύγει άουτ, έπειτα από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού και σέντρα του Γαβριηλίδη!

89' Η ΒΕΡΟΙΑ έφτασε στην ισοφάριση με πλασέ του Φοφανά από πλάγια θέση, έπειτα από ωραία προσπάθεια και εξαιρετική πάσα του Γιάννη Πασά!

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κα Αντωνίου από την Αχαΐα, με βοηθούς τους κ.κ. Κακαφώνης (Αχαΐας) και Φραγκιαδάκης (Λασιθίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Α. Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86' Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75' Κίτσος), Ντόι, Κωστή (78' Σπυριδάκης), Σουρλής.

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (61' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81' Ράμος), Μούργος (73' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81' Μυστακίδης), Πόζογλου (61' Φοφανά), Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR