ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 985 φορές

Καταιγιστική η ΒΕΡΟΙΑ 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας!

Σε ένα εύκολο τρίποντο έφτασε η ΒΕΡΟΙΑ επί του Απόλλωνα Λάρισας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της SL2.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καταιγιστική κατά διαστήματα και συνέτριψε με 5-1 την Θεσσαλική ομάδα, παραμένοντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Χατ-τρικ για την "Βασίλισσα" πέτυχε ο Γιάννης Πασάς, ενώ από ένα τέρμα οι Μπουκουβάλας και Φοφανά.

Η ΒΕΡΟΙΑ επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, θέλοντας να το "καθαρίσει" από πολύ νωρίς, και τα κατάφερε.

Στο 5' το διαγώνιο σουτ του Πεταυράκη έφυγε άουτ και στο 8' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Πόζογλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Νόρμαν.

Στο 12' το σουτ του Οικονόμου βρήκε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ, στο επόμενο λεπτό ο Νόρμαν μπλόκαρε την καρφωτή κεφαλιά του Γαβριηλίδη ενώ στο 14' ο γκολκίπερ του Απόλλωνα πρόλαβε με έξοδο και έδιωξε τη μπάλα προ του Πασά.

Τελικά οι προσπάθειες των παικτών της "Βασίλισσας" καρποφόρησαν στο 16' όταν ο Πασάς βρήκε με αριστουργηματική μπαλιά του Μπουκουβάλα, αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Νόρμαν, γράφοντας το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ΒΕΡΟΙΑ διπλασίασε τα τέρματά της με κοντινό σουτ του Γιάννη Πασά, έπειτα από σέντρα του Πόζογλου στο 17'!

Μετά το 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν από το... καβούκι τους και στο 28' να χάνουν καλή ευκαιρία, με το πλασαριστό σουτ του Λουκά να φεύγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε και πάλι... μαινόμενη στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα τέρματα και βάζοντας τέλος στην υπόθεση νίκη.

Στο 47' ο Γιακουμάκης άφησε ωραία τη μπάλα για τον Πόζογλου, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Απόλλωνα σέντραρε για τον επερχόμενο Πασά που με κεφαλιά έγραψε το 3-0!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μούργος έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Πασά, αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Νόρμαν γράφοντας το 4-0 και πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ!

Στο 56' ο Γιαννίτσης για τον Απόλλωνα από πολύ κοντά σούταρε άουτ, ενώ στο 59' οι Βελλίδης και Μπουκουβάλας δεν συνδυάστηκαν σωστά, ο Ζαχόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον αμυντικό της ΒΕΡΟΙΑΣ και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα μειώνοντας σε 4-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' όταν ο Μυστακίδης έβγαλε μπαλιά για τον Γιακουμάκη, αυτός φάτσα με την εστία δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς ανακόπηκε από αμυντικό, η μπάλα κατέληξε στον Φοφανά που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 5-1 για την "Βασίλισσα"!

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Αϊναλής, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (66' Μπλέτσας), Μούργος (54' Μυστακίδης), Γαβριηλίδης (54' Ράμος), Γιακουμάκης (75' Ορφανίδης), Πόζογλου, Πασάς (54' Φοφανά).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Νόρμαν, Γιαννίτσης, Βίγια (55' Ζιάκας), Λίταινας (55' Ζαχόπουλος), Λουκάς, Καλούσης, Παναγιώτου (55' Κανούλας), Σκούπρα, Κοζουά, Χατζής, Τιμπουέ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/12...