ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 486 φορές

Έτοιμος για ΒΕΡΟΙΑ ο Π.Α.Ο.Κ. Β'

Την πρωτοπόρο της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου, ΒΕΡΟΙΑ, υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Β το μεσημέρι της Τετάρτης (24.11, 15.00) στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 4η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Ο Δικέφαλος ψάχνει την πρώτη του νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε με επιτυχία σε δύο φιλικά παιχνίδια, κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Η προπόνηση, το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και φυσικά, ολοκλήρωση φάσεων και δη στατικών.

Ο  ΠΑΟΚ Β θα στερηθεί τον Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με την Τρίγλια, ενώ την σημερινή προπόνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Πέτρος Καλουτσικίδης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ατυχος, δυστυχώς και ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο γόνατο.

Επέστρεψε ο Ουεντραόγκο, ο Τάχατος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ υπάρχει και μια αλλαγή στους τερματοφύλακες, καθώς κατεβαίνει από την α’ ομάδα ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.