ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 618 φορές

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχουν ως εξής:

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Κ19

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε η αναμέτρηση της ομάδας της Βέροιας U19 στα πλαίσια του κυπέλου ΕΠΣ Ημαθιας με την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου που έγινε στο γήπεδο της Κουλούρας. Το τελικό σκορ ήταν 1-1 και όλα θα κριθούν στην επαναληπτική αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος δεν ισχύει και μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα, σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Μακεδονίας (4ος Όμιλος)

Οι σημαντικές απουσίες παιχτών της ομάδας καθόριζαν ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος, δεν αρκούσαν όμως για να καθορίσουν το αποτέλεσμα, λόγω τις ποιότητας όλων των αθλητών αυτής της ομάδας και από το 22΄ η ομάδα της Βέροιας ΄΄αναγκάστηκε΄΄ να παίξει και με 10 παίχτες, λόγω αποβολής. Αν και προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου τελικά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες της ομάδας έδωσαν τα πάντα αλλά η τύχη και η διαιτησία τους στέρησαν το καλό αποτέλεσμα. Σε ακόμα έναν αγώνα η ομάδα της Βέροιας δίδαξε το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι καθώς μετά από ένα από τα πολλά λανθασμένα σφυρίγματα της διαιτησίας και καθώς το σκορ ήταν ακόμα 0-0 κέρδισε την εσχάτη τον ποινών καθώς και την αποβολή του προπονητή της αντιπάλου ομάδας, ο παίκτης της ομάδας μας εκτέλεσε επίτηδες άστοχα (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ). Στην συνέχεια ή συνεχείς διαμαρτυρίες του αντίπαλου πάγκου των παιχτών και φιλάθλων τους δημιούργησαν συνεχείς διακοπές που επηρέασαν την διεξαγωγή του αγώνα και τις αποφάσεις του διαιτητή Τελικά η αναμέτρηση έληξε 2-4 υπέρ της αντίπαλης ομάδας Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας GOLDEN BOYS.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ VERIA Κ16: Διαμαντόπουλος, Καφτιράνης, Αναστασόπουλος, Τούφας, Δούκας, Παναγιωτίδης, Αδαμίδης (Καρύδας),

Κετόγλου (Σαββιδης), Λογγινίδης (Νικόπουλος), Χατζηπάντος, Φραντση.

ΑΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Τερζιδης Κ., Μπάμπος, Φωτιάδης, Ρουμελιώτης, Τερζενίδης Χ, Παυλίδης,Απουσίδης, Γουργουσάκης Παπαδόπουλος, Μπακερτζάκης, Αγγελίκης.

ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ της ομάδας της Βέροιας έβαλαν ο Χατζηπάντος.

Διαιτητής του αγώνα ο κο Εξαδάκτηλος Ιωάννης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 15 ΕΠΣ Μακεδονίας (Ειδική Κατηγορία)

Συνέτριψε στην πρώτη της νίκη στον ειδικό όμιλο της κατηγορίας Κ 15 της ΕΠΣΜ ή ομάδα της Βέροιας την αντίστοιχη ομάδα των Πρωταθλητών Πέυκων με το ευρύ σκόρ 6-1 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Βέροιας από το πρώτο λεπτό έδειξε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο και το ευρύ σκορ αποτελεί την απόδειξη του πόθου που είχαν για την νίκη οι αθλητές της ομάδας μετά από τα άτυχα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας GOLDEN BOYS.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ VERIA Κ15 (Ειδική Κατηγορία): Μπόσινας (Σιουκιούρογλου), Μελιόπουλος, Μουχτάρης, Γιαγτζίδης, Παπαδόπουλος (Μπάμπαλος), Τσιάμπας, Αβετίδης (Βήτος), Σωτηριάδης (Πίτσης), Δάρλας, Βασιλακάκης, Καρασαρίδης (Στραβέλας ) (Τσουλτίδης)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ: Παλατόγλου, Δήμου, Κοντόπουλος, Παναγιωτίδης, Ροδαμινιάς, Κεσίδης, Δαμδούμης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Μπιτάρης, Μιλτιάδης.

ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ της ομάδας της Βέροιας έβαλαν οι Δαρλας (2), Αβετίδης, Μπάμπαλος, Βασολακάκης Μουχτάρης

Διαιτητής του αγώνα ο κος Εξαδάκτηλος Μανώλης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 12 ΕΠΣ Μακεδονίας

Την νίκη γνώρισε με σκορ 7-1 και στην δεύτερη αναμέτρηση στο πρωταθλήματος υποδομών Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας της Βέροιας επί του αντίστοιχου τμήματος του Ακρίτα Συκεών Η αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων της ακαδημίας ΟΜ. ΛΕΟΝΤΕΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ: Για την ομάδα τις Βέροιας συμμετείχαν οι Δελαντώνης, Ευθυμιάδης, Ιντος, Ιωσιφίδης, Καραγκιζόπουλος, Κουτσίδης, Μουρνος, Οικονομίδης, Βασιλειάδης, Τσιλώνης, Συμεωνίδης, Κατσαβός, Στογιάννης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Ημαθίας

ΝΠΣ VERIA Κ16

Την ήτα γνώρισε η ομάδα της Βέροιας στη κατηγορίας Κ16 του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας από την ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με σκορ 2-1. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Γεωργιανών.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ VERIA Κ16 (2008): Τσανασίδης,Μουρατίδης, Λουτζιανιώτης, Τάσο, Θυμιόπουλος, Γιαννακάς, Καρασαββίδης, Κεχαγιάς, Κονσουλάκης, Αχλιώπας, Καραγιάννης, Χατζηθεοδώρου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πιλιτσίδης, Λαζαρής, Γιοβανόπουλος, Δονδούρης, Γιοβανόπουλος Γ., Κουβαρος, Βαρσαμόπουλος, Τσιούγγαρης, Σαμαράς, Πουρλίδης, Παπαδόπουλος

Διαιτητής του αγώνα ο κος Δημάδης Παναγιώτης

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ12 – Κ10 – Κ8 - Κ6

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου τα τμήματα μας φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο των ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας και η δκση των τμημάτων υποδομών ΝΠΣ Βέροια ευχαριστεί θερμά την ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας για την άριστη φιλοξενία που προσέφερε στις αποστολές της ομάδας μας και υπόσχεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 14 ΕΠΣ Ημαθίας

Ευρεία νίκη πήρε η ομάδα της Βέροιας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας στην κατηγορία Κ14 επικρατώντας με σκορ 7-0 επι του αντίστοιχου τμήματος του ΓΑΣ Κοπανού. Η αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κουλούρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ VERIA Κ14: Καρασαρίδης, Ντέλλας, Παυλόπουλος, Κατσαβός, Καρασαρίδης Θ., Καπράρας, Γιάνακας, Λουτζιανιώτης, Κούλα, Ντοκάϊ, Κεχαγιάς. Έπαιξαν και οι:Θεοδωρίδης, σγουρος, αναστου, βητος, τσαμουριδης, γαλανιδης, Οικονόμου

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ: Ιντος, Λιθοξόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Πιπερίδης, Φωτιάδης, Γκιούλα, Γουγουλέφας, Γαϊουρουτζίδης, Δούλιος.

Στάπκος, Χαραλαμπίδης.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Λουτζιανιώτης (3), Ντοκάϊ (1), Κούλα (2), Θεοδωριδης (1)

Διαιτητής του αγώνα ο κος Χαραλαμπίδης