ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1173 φορές

Εύκολο απόγευμα για τη ΒΕΡΟΙΑ 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου!

Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή (21/11) η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SL2 κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, έπαιξε σαν… την γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες και έφτασε απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση.

Δύο γκολ για τη ΒΕΡΟΙΑ πέτυχε ο Πασάς, στο 28’ με κεφαλιά και 51’ με πέναλτι, ενώ το τρίτο ο Σκόνδρας στο 55’ με κεφαλιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένο, όμως μετά το 10λεπτο η "Βασίλισσα" ανέβασε ρυθμό και άρχισε να επισκέπτεται περισσότερο την αντίπαλη περιοχή.

Στο 17’ ο Πόζογλου εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Πασάς για λίγο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 28' η "Βασίλισσα" άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπουκουβάλας από δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Πασάς από τη μικρή περιοχή με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Η ΒΕΡΟΙΑ μετά το γκολ που πέτυχε κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 32' έγινε πανομοιότυπη φάση με το γκολ, αλλά αυτή τη φορά η κεφαλιά του Πασά δεν ήταν καλή και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 43’ ο Πεταυράκης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πασάς έπιασε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι είπε "όχι" ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" κλείδωσε τη νίκη της με δύο γρήγορα τέρματα. Στο 51’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πεταυράκη από τον Γραικός, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Πασάς πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο 55’ ο Μούργος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας πιο ψηλά απ' όλους με κεφαλιά έγραψε το 3-0!

Στην συνέχεια και ιδιαίτερα μετά το 70' ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές για να ξεκουράσουν παίκτες ενόψει της εμβόλιμης αγωνιστικής της Τετάρτης, με αποτέλεσμα το ματς να φτάσει "σβηστά" στην λήξη του.

Διαιτητής: Βρέσκας (Κορώνας, Διπλάρης)

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (58’ Ράμος), Γαβριηλίδης (76’ Περδίκης), Μούργος (58’ Φοφανά), Πόζογλου (76’ Ντίνας), Γιακουμάκης, Πασάς (63’ Ισαακίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γ. Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός (85’ Χασέκ), Να, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (62’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Κόλα (85’ Χατζής), Κουντουριώτης (66’ Σουλεϊμάν), Μπάτροβιτς (85’ Ντουάρτε), Βερνάδος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/11...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR