ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1172 φορές

Κύπελλο: "Έμφραγμα" στο φινάλε για τη ΒΕΡΟΙΑ και αποκλεισμός από την Καρδίτσα!

Την ήττα - αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε εντός έδρας με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό.

Το "χρυσό" γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε στο 118' της παράτασης ο Γκίνη από ελεγχόμενη θέση (οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οσφάιντ), χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι Καρδιτσιώτες είχαν περισσότερες επιλογές από τον πάγκο (έκαναν έξι αλλαγές έναντι τριών της ΒΕΡΟΙΑΣ), που έδωσαν περισσότερη φρεσκάδα στην ομάδα τους, ενώ από την άλλη πλευρά η "Βασίλισσα" με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε φαντασία στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της, φάνηκε καταπονημένη προς το τέλος της κανονικής διάρκειας αλλά και στην παράταση, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα.

Να σημειωθεί ότι από τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Δημόπουλος, Μυστακίδης και Πόζογλου.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν ισορροπημένο, με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει το πάνω χέρι μέχρι τα μισά και να φτάνει κάποιες φορές απειλητικά στην αντίπαλη εστία.

Στο 8’ το σουτ του Γαβριηλίδη έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 14’ ο Μπαϊντού έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μπλέτσας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα.

Μετά το 20λεπτο η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 21’ ο Μπραμπίγια πήγε να γίνει επικίνδυνος αλλά ο Βελλίδης βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μπιανκόνι!

Στο 36’ ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα, ο Γαβριηλίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ακίνδυνες επιθετικά και να κάνουν αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και εκεί η κούραση ήταν εμφανής, κυρίως για τους Βεροιώτες που είχαν κάνει μόνο τρεις αλλαγές, σε αντίθεση με τις έξι των φιλοξενούμενων!

Στο 94’, η Καρδίτσα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Μπουκουβάλας έβαλε την προβολή και απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα.

Στο 101' ο Φοφανά έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πασάς έπιασε μια σκαστή κεφαλιά από καλή θέση όμως ο Γκέκας απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ!

Τελικά, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δύο λεπτά πριν το φινάλε της παράτασης πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους με κοντινή κεφαλιά του Γκίνη, έπειτα από φάουλ γέμισμα του Λώττα και πρώτη κεφάλια του Κοτσώνη!

Οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό για οφσάιντ, αλλά δεν άλλαξε κάτι, με το 0-1 να μένει έως το τελικό σφύριγμα και τους Καρδιτσιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! 

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Χατζηνάκος, Τσιακίρης)

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (61’ λ.τ. Ντίνας), Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Πασάς, Ορφανίδης (65’ Γιακουμάκης), Μπαϊντού (90’ Φοφανά).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Γκουγκούδης (67’ Γκίνης), Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρρέα, Λαγός (105' Κοτσώνης), Πολίτης (67’ Κουτσιανικούλης), Μπενγκόα (90’ Αθανασιάδης), Μπιανκόνι (90'+ Ξέρρας), Μπραμπίγια (91’ Λώττας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/9...