ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1072 φορές

Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Μακεδονικού στην Ευκαρπία

Επιστροφή στις φιλικές νίκες για τη ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) επικράτησε του Μακεδονικού στο γήπεδο της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με σκορ 1-0.

Η "Βασίλισσα" για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ασύνδετη και με αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά αλλά ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος "γιατρός" για τους Βεροιώτες, ώστε να δέσουν περισσότερο, ενώ με την ενσωμάτωση και του Πέτρου Γιακουμάκη θα δυναμώσουν επιθετικά, σε έναν τομέα που σίγουρα παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή αδυναμίες.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια ανούσια υπεροχή, με τους παίκτες της να δυσκολεύονται στην διάσπαση της πολυπρόσωπης άμυνας του Μακεδονικού και να μην απειλούν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση δύο σουτ του Ορφανίδη στο 6' και στο 31' που κατέληξαν λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, έγινε πιο πιεστική για την άμυνα των γηπεδούχων, όμως και πάλι οι καλές ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν ελάχιστες, με κυριότερες τα δύο καλά σουτ των Μούργου (58') και Φοφανά (61').

Τελικά στο 86' η υπεροχή της Βεροιώτικης ομάδας καρποφόρησε, με τον Πασά να στέλνει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα της εστίας του Μακεδονικού, μετά από σουτ του Φοφανά και ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί ότι για την "Βασίλισσα" δεν αγωνίστηκαν οι Σκόνδρας (διάστρεμμα), Δημόπουλος (τράβηγμα), Πόζογλου (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Πεταυράκης (τράβηγμα).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος Γ. με βοηθούς τους Πάτρα και Μερκενίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Σαραγιώτης, Βαασιλείου, Ζαννάκης, Νατσιόπουλος, Μπόικα, Γαρύφαλος, Τσουκάνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Γρηγοριάδης, Μπενάκης, Κυράνας, Παπαδόπουλος, Τοπούζης, Βασιλάκης, Μαρνέρης, Δαλκίδης, Νιάνιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσιμόπουλος (60' Παπαδόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος (72' Οικονόμου), Μαραγκός, Μπουκουβάλας (80' Περδίκης), Μπλέτσας, Γαβριηλίδης (72' Ράμος), Ορφανίδης (72' Μούργος), Πασάς, Μυστακίδης (46' Φοφανά), Μπαϊντού (69' Ντίνας).

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...