ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1020 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Έρχεται και υπογράφει ο Πέτρος Γιακουμάκης

Τον παίκτη που αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, βρήκε η ΒΕΡΟΙΑ.

Πρόκειται για τον 29χρονο Πέτρο Γιακουμάκη, για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι στο kerkidasport.gr πριν από περίπου 20 μέρες!

Ο Γιακουμάκης είναι γεννημένος στις 3/7/1992 και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Λεβαδειακό και Ατσαλένιο. Μπορεί να μην είναι καθαρός "φουνταριστός", όμως αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Διακρίνεται για την ταχύτητά του (κάτι που αναζητούσε ο Παύλος Δερμιτζάκης για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας), ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια στο παιχνίδι του. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 117 εμφανίσεις στη Superleague έχοντας 22 γκολ, με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης αναμένεται να αφιχθεί σήμερα Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αύριο Πέμπτη (16/9) να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επίσημα από την "Βασίλισσα".

Τέλος ο Χαλκιαδάκης

Δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη ΒΕΡΟΙΑ ο Μηνάς Χαλκιαδάκης. Ο 26χρονος επιθετικός δοκιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό από τον Παύλο Δερμιτζάκη, ωστόσο μετά και την συμφωνία με τον Γιακουμάκη, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η "Βασίλισσα" στην απόκτησή του.