ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 744 φορές

Μπαίνει στην 3η φάση της προετοιμασίας της η «Βασίλισσα»

Στην 3η φάση της προετοιμασίας της μπαίνει η «Βασίλισσα του βορρά», ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2.

Ένα πρωτάθλημα που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει, με τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για τις 26 Σεπτεμβρίου να πάνε… περίπατο!

Οι Βεροιώτες επέστρεψαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής από τον Βώλακα της Δράμας, όπου για δύο εβδομάδες πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, και το Σάββατο αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Την Κυριακή και την Δευτέρα πήρανε ρεπό από τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ επιστέφουν στις προπονήσεις από την Τρίτη (7/9) το απόγευμα, για να ξεκινήσουν το 3ο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, στο οποίο θα δοθεί περισσότερο βάρος στην τακτική μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έχουν κλειστεί και αναμένοντας όλοι την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, ο Λούκας δεν έπαιξε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ για να μην επιβαρυνθεί, λόγω κόπωσης, ενώ οι Παπαχρήστος, Περδίκης και Παπαδόπουλος που ανέβηκαν με μια εβδομάδα καθυστέρηση λόγω ασθένειας στον Βώλακα, έχουν μπει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μάλιστα ο πρώτος αγωνίστηκε -έστω και για λίγο- στα τελευταία φιλικά της ομάδας.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Παρασκευή 13/8: ΒΕΡΟΙΑ - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0 (Ταγαροχώρι)

Σάββατο 28/8: Δόξα Δράμας - ΒΕΡΟΙΑ 3-3 (Δράμα)

Τετάρτη 1/9: Παραλίμνιο – ΒΕΡΟΙΑ 1-2 (Ξηροπόταμος Δράμας)

Σάββατο 4/9: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ 0-1 (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Παρασκευή 10/9: ΒΕΡΟΙΑ – Ηρακλής (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Σάββατο 11/9: Ολυμπιακός Βόλου – ΒΕΡΟΙΑ (Βόλος)

Τετάρτη 15/9: Μακεδονικός – ΒΕΡΟΙΑ (Νεάπολη Θεσσαλονικης)

Τετάρτη 22/9: Αγώνας κυπέλλου