ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 704 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Δόξα Δράμας

Το πρώτο της δυνατό τεστ και δεύτερο φιλικό παιχνίδι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της (προηγήθηκε αυτό με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων), δίνει σήμερα η «Βασίλισσα».

Συγκεκριμένα στις 6.15 το απόγευμα, στο γήπεδο της Δράμας θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, με την οποία θα συναντηθεί ως αντίπαλος και στο πρωτάθλημα της SL2. Ένα φιλικό, από το οποίο ο Παύλος Δερμιτζάκης θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Παπαχρήστος, Περδίκης και Παπαδόπουλος, οι οποίοι είναι ασθενείς και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Καβαλιώτη τεχνικού, όταν η αποστολή επιστρέψει από τον Βώλακα.

Όσο για το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βώλακα της Δράμας, με εξαίρεση την περίπτωση των προαναφερόμενων παικτών, όλα κυλούν όπως έχουν προγραμματιστεί από το τεχνικό επιτελείο, με διπλές προπονήσεις, στις 8πμ και στις 5:30μμ. Μάλιστα ενδιάμεσα, ο χρόνος αναλώνεται δημιουργικά, από όλα τα μέλη της Βεροιώτικης αποστολής, με επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής, προβολές βίντεο κ.α.  

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ

Τετάρτη 1/9: Παραλίμνιο – ΒΕΡΟΙΑ (Παραλίμνιο Δράμας)

Σάββατο 4/9: Ξάνθη – ΒΕΡΟΙΑ (Πηγάδια Ξάνθης)

Παρασκευή 10/9: ΒΕΡΟΙΑ – Ηρακλής (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Σάββατο 11/9: Ολυμπιακός Βόλου – ΒΕΡΟΙΑ (Βόλος)

Τετάρτη 15/9: Μακεδονικός – ΒΕΡΟΙΑ (Νεάπολη Θεσσαλονικης)

Τετάρτη 22/9: Αγώνας κυπέλλου

Κυριακή 26/9: Αγώνας Πρωταθλήματος

* Υπάρχει σε εκκρεμότητα το φιλικό με την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, ένα ματς που ήταν προγραμματισμένο για το προηγούμενο Σάββατο (21/8), όμως δεν έγινε, λόγω της αδυναμίας που δήλωσε ο "δικέφαλος".