ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 944 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με ελλείψεις στο ρόστερ ξεκινάει την Τετάρτη η προετοιμασία

Για την Τετάρτη 4/8 στις 7 το απόγευμα, είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού στη "Βασίλισσα του βορρά" για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα γίνει στο προπονητικό της κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι.

Από αυτή την πρώτη συγκέντρωση θα υπάρχουν αρκετές ελλείψεις, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, μιας και από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές (Βεργώνης, Λουκίνας, Καραγιάννης, Αποστολόπουλος, Βοσνιάδης, Στάμου, Ντι Τζιοβάνι, Σιμόνι), ενώ τα νέα πρόσωπα δεν αναμένεται να είναι περισσότερα από τρία (Δημόπουλος, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης).

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, θα περίμενε κανείς να έχουν προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του νέου ρόστερ μέχρι την πρώτη συνάντηση, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα την Τετάρτη στο Ταγαροχώρι να βρεθούν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) μόλις 16 επαγγελματίες παίκτες και κάποιοι ερασιτέχνες.

Φυσικά οι άνθρωποι της "Βασίλισσας" βρίσκονται σε καθημερινές επαφές και συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουν την απόκτηση νέων παικτών, ώστε η ομάδα να μπορέσει να δουλέψει και να προετοιμαστεί καλύτερα, ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της SL2, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε αυτό το πρώτο ραντεβού της Τετάρτης (4/8), οι Βεροιώτες θα πραγματοποιήσουν και την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του.