ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 733 φορές

Στην Καλαμάτα ο Λουκίνας, στον Τηλυκράτη ο Σιμόνι

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους βρήκαν δύο παίκτες που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι από την «Βασίλισσα», οι Γιάννης Λουκίνας και Αλμπέρτο Σιμόνι.

Στην Καλαμάτα ο Λουκίνας

Ο 30χρονος φορ Γιάννης Λουκίνας αποκτήθηκε από την Καλαμάτα. Σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του οι χρονιές του σε Πανιώνιο, Καλλονή, Ηρακλή, Καραϊσκάκη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, βοηθώντας την ομάδα της Ημαθίας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Λουκίνα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία και θεωρείται από τους ικανότερους σκόρερς.

Σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του οι χρονιές του σε Πανιώνιο, Καλλονή, Ηρακλή, Καραϊσκάκη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, βοηθώντας την ομάδα της Ημαθίας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Λουκίνας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει υγεία και μια ακόμη παραγωγική χρονιά σε γκολ στο πρωτάθλημα».

Στον Τηλυκράτη ο Σιμόνι

Ο Αλμπέρτο Σιμόνι αποκτήθηκε από τον Τηλυκράτη. Μετά από δύο χρόνια στη Βασίλισσα του Βορρά, με 41 συμμετοχές και έξι γκολ, ο 24χρονος επιθετικός πήρε μεταγραφή στο σύλλογο της Λευκάδας. Με τον προπονητή του Τηλυκράτη Ανδρέα Παντζιαρά συνεργάστηκαν στον Άρη Παλαιοχωρίου, όπου ο Σιμόνι είχε 30 γκολ σε δύο χρόνια. Ακόμη, έχει παίξει στη Νέα Καλλικράτεια. 

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη ανακοινώνει την απόκτηση του στράικερ Αλμπέρτο Σιμόνι από την ΠΑΕ Βέροια.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή σαιζόν με υγεία και συλλογικές επιτυχίες».

Liganews