ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1209 φορές

Βασίλισσα... στον θρόνο της!!!

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του βορείου ομίλου της Football League 2020-2021 πανηγυρίζει η ΒΕΡΟΙΑ!

Η "Βασίλισσα του βορρά" επιστέφει πανηγυρικά στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας την 1η θέση στην βαθμολογία και πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμη περισσότερα πράγματα στην συνέχεια!

Στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν, οι Βεροιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Τρίγλια με την τοπική ομάδα και κλείδωσαν την πρωτιά, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι με τον βαθμό που πήραν πανηγύρισαν την σωτηρία τους.

Το παιχνίδι ήταν "αγγαρεία" και δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη και με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιο σπουδαίο κίνητρο (η ισοπαλία βόλευε και τις δύο).

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έδωσαν μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική τους γραμμή, ενώ επιθετικά έδειξαν πολύ λίγα πράγματα, χωρίς οι παίκτες τους να κάνουν κάποια μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο μέρος η "Βασίλισσα" είχε στο 37' μια σέντρα - σουτ του Μπουκουβάλα που μπλόκαρε ο Μπλατσιώτης και ένα καλό σουτ του Πασά στο 40' που δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ της Τρίγλιας.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, με μοναδική καλή στιγμή στο 78' ένα σουτ του Οσμάνατζιτς από καλή θέση που έφυγε αρκετά άουτ.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Κουκούμης (Καβάλας)

ΤΡΙΓΛΙΑ: Μπλατσιώτης, Πανάγου, Στοΐνοβιτς, Βοσκόπουλος (39’ Τσακμάκης), Σγουρής, Παπαστεργιανός, Ζγκούρι (60’ Οσμανάγκιτς) , Κεχαγιάς (80’ Δόρης), Τότσκα (46’ Ευθυμιάδης) , Ντούγκα (60’ Ξιφιλινός), Σαρβανίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Πόζογλου (76’ Μουχάλης), Βεργώνης (60’ Σιμόνι) , Καραγιάννης, Μπλέτσας (76’ Τασιόπουλος), Στάμου, Οικονόμου, Πασάς (68’ Μούργος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/6...