ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1220 φορές

Ανέλπιστη ήττα (3-2) της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ηγουμενίτσα!

Συνεχίζει το... Σκωτσέζικο ντους στους φιλάθλους της η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί του Πανσερραϊκού την περασμένη αγωνιστική, έχασε σήμερα σχεδόν "με κατεβασμένα τα χέρια" στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό με σκορ 3-2, για την 15η στροφή της FL!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, παρότι προηγήθηκε με το... καλησπέρα στο σκορ (2' Λουκίνας), δέχθηκε πολύ γρήγορα δύο τέρματα από τους γηπεδούχους (10' Σαραντίδης - 12' Πατσέκο), ενώ στις αρχές της επανάληψης ο Θεσπρωτός προηγήθηκε και με 3-1 (56' Ραμίρεζ), για να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πασάς στο τελικό 3-2.

Οι Βεροιώτες είχαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες στο ματς αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, όμως με την απόδοσή τους έδειξαν ότι έκαναν... αγγαρεία (ίσως επηρεασμένοι και από την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης)! Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πάθος, δύναμη και ψυχή, φτάνοντας άξια στην κατάκτηση της νίκης, που τους δίνει αβαντάζ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μόλις στο 2’ ο Μπουκουβάλας βρήκε ωραία τον Λουκίνα και αυτός με όμορφο σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 0-1.

Ο Θεσπρωτός απάντησε άμεσα και στο 10’ ο Σαραντίδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή με δυνατό σουτ του Πατσέκο!

Οι Βεροιώτες από εκεί και πέρα ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 16' ο Πόζογλου, στο 20' και 28' ο Λουκίνας και στο 45' ο Μπλέτσας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη, με το 2-1 να μένει έως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε δυνατά και στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καραγιάννη για να ισοφαρίσει. Αυτός που πέτυχε το γκολ όμως ήταν ο Θεσπρωτός, με τον Ραμίρεζ να γράφει το 3-1 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 56'!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν τον χορό των χαμένων ευκαιριών, με τους Πόζογλου (58') και Πασά (67' - 71'), ενώ στο 74' η "Βασίλισσα" ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ζούρκου αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.

Στο 90' η κεφαλιά του Πασά από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάννης Πασάς διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με κοντινό σουτ.

Στο 93' οι Βεροιώτες άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Κίναλης έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Πασά, κρατώντας την σπουδαία νίκη για την ομάδα του!

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Καραγιάννης (Θράκης)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Γώγος Α., Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας (90' Καζβιρόπουλος), Σαραντίδης (79’ Πέντσας), Γκάνσιερ, Πατσέκο (65’ Σταυρίδης), Ραμίρεζ (90' Γώγος Γ).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (63’ Μουχάλης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης (82’ Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου (44’ Μπλέτσας), Καραγιάννης, Πασάς, Πόζογλου (82’ Σιμόνι), Λουκίνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7/6...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR