ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1152 φορές

Βασίλισσα σε αγωνιστική κρίση, 0-0 με την ουραγό ΑΕΠ Κοζάνης!

Συνεχίζει να προβληματίζει η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία "κατάφερε" να μην κερδίσει την ουραγό ΑΕΠ Κοζάνης εκτός έδρας, μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο 0-0 (μετά το εντός έδρας με την Τρίγλια), για την πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος της FL.

Η "Βασίλισσα" παρουσίασε και πάλι το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη προσπάθησε περισσότερο, είχε τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πόζογλου, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το νικητήριο γκολ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση!

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και οι φάσεις ήταν λιγοστές. Οι καλύτερες στιγμές της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν στο 7’ ένα μονοκόμματο σουτ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ και μια κεφαλιά του Σκόνδρα στο 26’ μετά από κόρνερ του Καραγιάννη που είχε την ίδια κατάληξη.

Οι γηπεδούχοι σε αυτό το διάστημα είχαν μια καλή φάση, όταν από καραμπόλα στο 35’ μετά από απόκρουση του Σκόνδρα, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Νικολίτσα και κατέληξε άουτ, λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Βελλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της "Βασίλισσας" μπήκαν πιο αποφασιστικοί στο γήπεδο και στο 47' ο άγγιξαν το γκολ, όμως ο Πόζογλου με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα!

Στο 61’ ο Λουκίνας με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι ο Λουκίνας απείλησε την εστία της ΑΕΠ όταν επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν σε κάποια κόντρα επίθεση να κάνουν τη ζημιά και στο 60’ ο Τρομπούκης έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Πάλλας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 66’ το σουτ του Νικολίτσα μέσα από την περιοχή, κόντραρε στον Σκόνδρα και κατέληξε κόρνερ.

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν παίζοντας φουλ επίθεση στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλοστημένη μεσοαμυντική διάταξη των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 86' είχαν μια ακόμη καλή στιγμή αλλά το σουτ του Λι μέσα από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Βελλίδη.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικολίτσας.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Στάικος, Θανασιάς)

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σταυρίδης, Τρομπούκης (77’ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Ταίρης, Ντούκα, Πάλλας (90' Ντινόπουλος), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης (54’ Λι), Φωλίνας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Οικονόμου (85' Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (72’ Μούργος), Μαραγκός, Πασάς, Πόζογλου (72’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (46’ Λουκίνας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10/5...