ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 990 φορές

Πρώτο εντός έδρας στραβοπάτημα για τη ΒΕΡΟΙΑ, 0-0 με την Τρίγλια

Τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς για το φετινό πρωτάθλημα της FootballLeagueέχασε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΠΟ Τρίγλιας, του πρώην προπονητή της Κώστα Γεωργιάδη.

Η "Βασίλισσα" έπιασε μέτρια έως κακή απόδοση και δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πέφτοντας για πρώτη φορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ας ελπίσουμε αυτή η εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα να είναι μια κακή παρένθεση για την Βεροιώτικη ομάδα, η οποία θα πρέπει άμεσα να ανακάμψει και να δείξει ποια είναι, μιας και ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΠ Κοζάνης και Απόλλωνα Πόντου, στα οποία δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησαν όλο κι όλο μία καλή ευκαιρία, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν 2-3 πολύ καλές φάσεις, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μπρίτο στο 39'!

Την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε η Τρίγλια στο 15' με το σουτ του Βοσκόπουλου μέσα από την περιοχή να καταλήγει στην αγκαλιά του Βελλίδη. Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι την Βεροιώτικη εστία αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε και πάλι τη μπάλα, αυτή τη φορά έπειτα από διαγώνιο σουτ του Τότσκα.

Η "Βασίλισσα" απείλησε για πρώτη φορά στο 33’ όταν ο Λουκίνας έκανε μια σέντρα - σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πεταυράκης έβγαλε μόνο τον Λουκίνα με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος όμως τον πρόλαβε και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 39’ η Τρίγλια έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πετύχει ένα τέρμα, όταν ο Μπρίτο έστειλε από το σημείο του πέναλτι τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη! Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Τότσκα από τον Πεταυράκη.

Στο 43’ η ΒΕΡΟΙΑ είχε την καλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο μέρος, όταν ο Μπουκουβάλας έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Να σημειωθεί ότι στο 40' οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή καθώς δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μανώλη Παπαστεριανό για σκληρό μαρκάρισμα στον Πόζογλου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά η "Βασίλισσα" ανέβαζε την απόδοσή της και με τις αλλαγές του προπονητή της έγινε πιο πιεστική για την εστία της Τρίγλιας, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να βγάλει τις πολλές φάσεις.

Στο 67’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 76’ η ΒΕΡΟΙΑ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Πασάς βγήκε μόνος απέναντι στον Παλαβράκη αλλά το τερματοφύλακας της Τρίγλιας απόκρουσε σωτήρια!

Η τελευταία πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 78' όταν μετά από πανέμορφη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ τριών παικτών της "Βασίλισσας", αυτή κατέληξε στον Καραγιάννη αρχικά και στη συνέχεια στον Πόζογλου που δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να σκοράρουν!

Μέχρι το φινάλε οι Βεροιώτες πίεσαν την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη φάση, μιας και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν πολύ καλά όλους τους χώρους, με τον 0-0 να μένει έως το φινάλε.

Με πολλά λάθη ήταν η διαιτησία των Τάση, Διαμάντη και Αναστασίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας (78’ Μαραγκός), Πεταυράκης, Οικονόμου, Βεργώνης (78’ Μπλέτσας), Μούργος (46’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (57’ Καραγιάννης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Πανάγου, Σέγκεργκης, Παπαστεργιανός Α., Βοσκόπουλος, Παπαστεργιανός Μ., Σαρβανίδης (85’ Τσακμάκης), Δόρης, Τότσκα (85’ Ευθυμιάδης), Μπρίτο (74’ Σμυρλής), Κεχαγιάς (64’ Ποζατζίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR