ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1014 φορές

Πανσερραϊκός - ΒΕΡΟΙΑ 1-0: Την πλήγωσε ένας... πρώην!

Ένας πρώην "Βεροιώτης" ήταν αυτός που "πλήγωσε" την "Βασίλισσα του βορρά" και την οδήγησε στην πρώτη της φετινή απώλεια!

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της FL, αφού σκόραρε εις βάρος της παλιάς του ομάδας στο 85ο λεπτό και την "καταδίκασε" σε ήττα με σκορ 1-0.

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τη ΒΕΡΟΙΑ, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν κυρίαρχη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και στο 2' ο Λουκίνας με κεφαλιά ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπλέτσας με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Η "Βασίλισσα" είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν στο 23' το δυνατό σουτ του Σιμόνι λίγο έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε και πάλι δυνατά, αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν γρήγορα τον ρυθμό και με την είσοδο των δύο πρώην παικτών της "Βασίλισσας", του Γιώργου Γεωργιάδη και του Μάικλ Ολαϊτάν έγιναν πιο επιθετικοί.

Στο 63' η κεφαλιά του Ολαϊτάν, μετά από κόρνερ, κατέληξε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βελλίδης μπλόκαρε χωρίς δυσκολία την κεφαλιά του Πράντο.

Στο 84' η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά το διαγώνιο σουτ του Αποστολόπουλου από θέση δεξιά, κατέληξε λίγο άουτ.

Στην επόμενη φάση ο Πανσερραϊκός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με σουτ του Ολαϊτάν λίγο έξω από την περιοχή, με τον Βελλίδη να δείχνει να αιφνιδιάζεται και να μη μπορεί να αντιδράσει. 

Η "Βασίλισσα" προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση στα υπολειπόμενα λεπτά και στο 88' έχασε πολύ καλή ευκαιρία και πάλι με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος μετά από σέντρα του Πόζογλου πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ που απέκρουσε σωτήρια!

Παρά την ήττα της, η ΒΕΡΟΙΑ παρέμεινε στην κορυφή έχοντας συγκάτοικους την Καβάλα (ηττήθηκε στην Τρίγλια) και τον Ολυμπιακό Βόλου (κέρδισε στην Αριδαία).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καλλής (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (56' Ψάλτης), Κόντσι (56' Ολαϊτάν), Μέσι, (90' Πέτρου), Λουφάκης (46' Γεωργιάδης), Πράντο (75' Μπούρτσας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (58' Οικονόμου), Βεργώνης, Μούργος (58' Πόζογλου), Πασάς (84' Καραγιάννης), Σιμόνι (72' Αποστολόπουλος), Λουκίνας. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR