ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1099 φορές

Νίκησε τον Αλμωπό και παρέμεινε στην κορυφή η "Βασίλισσα"

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της FL παρέμεινε η "Βασίλισσα", η οποία έκανε το 4 στα 4 επικρατώντας απόλυτα δίκαια με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας.

Οι Βεροιώτες, με δυο γκολ του Στέλιου Πόζογλου στην επανάληψη έκαμψαν την αντίσταση του Αλμωπού, ο οποίος προσπάθησε και τα έδωσε όλα για να φύγει αλώβητος από το Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκε πολύ δυνατά και είχε τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 8’ ο Πασάς σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι από κοντά, με κεφαλιά και σουτ. Στο 11’ ήταν ο Λουκίνας που δεν μπόρεσε να νικήσει με διπλή ευκαιρία τον Μένιο, καθώς τόσο η κεφαλιά του όσο και το σουτ από κοντά αποκρούστηκαν.

Στο 11’ ο Πασάς μπήκε από αριστερά και έκανε το σουτ αλλά πάλι ο Μένιος απόκρουσε, ενώ στο 15’ ο Λουκίνας δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και μάλιστα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου έφτασαν απειλητικά στην Βεροιώτικη εστία, όταν στο 39’ ο Ρογγότης δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Βελλίδη, ενώ στο 40' το σουτ του Μανιού μέσα από την περιοχή δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ της "Βασίλισσας".

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ βοηθούμενη και από τις γρήγορες αλλαγές του προπονητή της, κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη της. Στο 61’ ο Πόζογλου, μετά από σέντρα του Μούργου, έγραψε με κεφαλιά το 1-0, ενώ στο 79’ ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ, μετά από ασιστ του Σιμόνι, σημείωσε το τελικό 2-0 και "σφράγισε" το πολύτιμο τρίποντο της "Βασίλισσας".

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παρχαρίδης (Τσακίρης, Αναστασίου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (72’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (58’ Μούργος), Αποστολόπουλος (58’ Πόζογλου), Πασάς, Λουκίνας (72’ Σιμόνι).

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος (77’ Ιωαννίδης), Μουντζούρης, Κουρούπης (25’ Τούφας), Μανιός (60’ Πέττας), Ρογγότης, Γκαγιέγκο, Κοζάκης (77’ Ασλαμπάλογλου), Εππάς, Κολτσίδας, Χατζάρας, Λουσέρο (60’ Γκέσιος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12/4