ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 979 φορές

"Επαγγελματική" νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ επί του Απόλλωνα Πόντου (video)

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στην Football League πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα της Τετάρτης (31/3), επικρατώντας δίκαια με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου.

Η "Βασίλισσα" χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση αλλά και χωρίς να ανησυχήσει αμυντικά, έφτασε σε μια "επαγγελματική" νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που την δυσκόλεψε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, με το συνεχές πρέσινγκ του.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε τον έλεγχο και πέτυχε το νικητήριο τέρμα της στο 28' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά, το οποίο κέρδισε ο Πόζογλου από τον Ζήση. Η "Βασίλισσα" είχε 2-3 καλές στιγμές ακόμη στο πρώτο 45λεπτο αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, με τη ΒΕΡΟΙΑ να διατηρεί την πρωτοβουλία και να προσπαθεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία για ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς να τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αρκέστηκαν σε μια καλή μεσοαμυντική λειτουργία, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Βελλίδη.

Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης, με τους Βεροιώτες να ζευγαρώνουν τις νίκες τους και να πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης (Φαλτάκας, Κορώνας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (84’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας (62’ Βεργώνης), Λουκίνας, Πασάς (84’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (75’ Καραγιάννης), Σιμόνι (62’ Μούργος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πολίτης, Διαμαντόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Μουρατίδης (77’ Φράγκος) , Δεινόπαπας, Τουρσίδης (45’ Βαφειάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης (91’ Αντωνιάδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR