ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1120 φορές

Πρεμιέρα με "τριάρα" για τη ΒΕΡΟΙΑ στην Football League!

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Football League η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα (3-0) την αξιόμαχη ΑΕΠ Κοζάνης.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, αφού στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με 2-0, ενώ στην επανάληψη έριξε στροφές και στο φινάλε της αναμέτρησης κατέφερε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα.

Το σκορ άνοιξε στο 21' ο Πασάς με σουτ μέσα από την περιοχή (η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 43' διπλασίασε τα τέρματα της Βεροιώτικης ομάδας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μούργος).

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Πόζογλου με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και κάποιες ακόμη καλές ευκαιρίες στο ματς, ενώ από την πλευρά τους οι Κοζανίτες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα τέρμα σε μια από τις δύο πολύ καλές στιγμές που είχαν, στο 42' με τον Κοτταρίδη και στο 54' με τους Παπαδόπουλο και Πάλλα, με τον Βελλίδη να λέει ηχηρό "όχι" και στις δύο περιπτώσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσάρας (Κουκούμης, Κουβαλάκης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Βεργώνης (84’ Ντι Τζιοβάνι), Μπλέτσας (59’ Οικονόμου), Μούργος (59’ Πόζογλου), Πασάς, Λουκίνας (70’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (84’ Καραγιάννης)

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ψαρράς, Τρομπούκης, Ντούκας, Κοτταρίδης (80’ Τσιάρας), Καραγιαννίδης, Ταΐρης (86’ Βοριαζίδης Μ), Τσικόπουλος (64’ Φωλίνας), Παπαδόπουλος, Πάλλας, Λι (80’ Αιχμαλωτίδης), Τσελέπης (46’ Βοριαζίδης Κ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/3...