ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 931 φορές

Όποτε θέλει μπορεί να πάρει την αδειοδότηση η Βεροιώτικη ΠΑΕ

Γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, δεν είναι μεταξύ των ομάδων που πήραν το πιστοποιητικό αδειοδότησης, κάτι που είναι σύνηθες και μπορεί να γίνει σε μία άλλη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία όλως περιέργως, για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια, με επίσημη ανακοίνωσή της δίνει στη δημοσιότητα, τις ομάδες στις οποίες χορήγησε το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.

Και το παράξενο, εδώ είναι. Προς τι αυτή η επισημότητα και γιατί αυτή η βιασύνη για την χορήγηση του πιστοποιητικού αδειοδότησης, από την στιγμή που ακόμη κανείς δεν γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Football League και αν ναι πότε.

Γι΄ αυτό τον λόγο και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, δεν μπήκε στον κόπο να καταθέσει τον φάκελο αδειοδότησης.  Κανένας άλλος λόγος δεν υπάρχει. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ότι η «Βασίλισσα», με την εγγύηση της οικογένειας Μπίκα, εκπέμπει οικονομική υγεία, που την ζηλεύουν και ομάδες της SUPERLEAGUE.

Ίσως αυτό που δεν θυμούνται κάποιοι, ότι είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας, που το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ, την στιγμή που είχε δικαίωμα να γίνει ΠΑΕ, με ένα ποσό των 50.000 ευρώ, όπως οι ομάδες της κατηγορίας της!!!