• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 872 φορές

Πως «χάθηκε» ο Β. Φασίδης από την «Βασίλισσα»

Ένας Βεροιώτης παίκτης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΕΠ Βέροιας και σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε στην Ξάνθη, με την οποία έχει απολογισμό 40 παιχνίδια και 1 γκολ, ενώ πέρασε ως δανεικός και απo τον Αιγινιακό (S.L.2, με 26 συμμετοχές και 3 γκολ ), έκλεισε χθες στην ομάδα των Τρικάλων, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.

Και όμως ο Βασίλης Φασίδης, από την στιγμή που δεν θα παρέμενε στην ακριτική ομάδα, όπως και έγινε και γνωρίζοντας την οικονομική υγεία και τους υψηλούς στόχους της ομάδας της γενέτειράς του, το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά σε αυτή, συμφωνώντας μάλιστα προφορικά, είτε υπό μορφή δανεισμού από τον «δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης, είτε ελεύθερος. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, από την στιγμή που δεν προχώρησε η πολυπόθητη  αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αφού η συμφωνία ήταν να ενταχθεί στην «Βασίλισσα», μόνο εάν αυτή αγωνιζόταν στην S.L.2).

Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με μία ενδιάμεση στάση για τον Φασίδη την ομάδα των Τρικάλων.