ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 692 φορές

Φιλική νίκη (3-0) της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του αξιόμαχου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Φιλική νίκη με σκορ 3-0 επί του αξιόμαχου Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου η ΒΕΡΟΙΑ στο Ταγαροχώρι, με γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερη στο α' ημίχρονο, έλεγξε τον ρυθμό και εκτός από τα τρία τέρματα δημιούργησε αρκετές ακόμη φάσεις, που σταματούσαν κυρίως στον γκολκίπερ των ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αργυρόπουλο.

Η "Βασίλισσα" άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Καραγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Αργυρόπουλος απόκρουσε αρχικά την προσπάθεια του Πασά, αλλά στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Σιμόνι που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0.

Στο 40’ η ΒΕΡΟΙΑ έκανε τρία τα τέρματά της με τον Γιάννη Πασά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε αντίπαλο με προσποίηση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην Βεροιώτικη περιοχή. Η "Βασίλισσα" από την πλευρά της δεν έδειξε εικόνα ανάλογη του πρώτου μέρους, έχοντας μια κλασική ευκαιρία στο 86’ όταν το σουτ του Ιωάννου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αργυρόπουλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαζάρου (Μπέκας, Χριστοδούλου Κ.)

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Τσιμόπουλος (46’ Βοσνιάδης), Μουχάλης (70’ Μπουκουβάλας), Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Μαραγκός (46’ Στάμου), Σκόνδρας (70’ Τασιόπουλος), Μπλέτσας (70’ Περτσιούνης),  Καραγιάννης (70’ Ιωάννου),  Ντι Τζιοβάνι (59’ Οικονόμου), Πασάς (59’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (70’ Βασίλτσης),  Πόζογλου (38’ Μούργος).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δ. Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Ιορδανόπουλος (46’ Κιρκιλιανίδης), Τσιρίδης, Χατζόπουλος, Σωτηράκης, Κέβιν Κέλο (67’ Αλμπανίδης), Πίκος, Θεοδώρου, (59’ Περπερίδης) Κοσμίδης, Λίτσι (72’ Χατζόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 26/10...