ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 866 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ημαθιώτικη φιλική «μονομαχία»

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει η «Βασίλισσα του βορρά» το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου.

Αντίπαλος θα είναι μια άλλη Ημαθιώτικη ομάδα, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ματς θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο Ταγαροχώρι και θα ξεκινήσει στις 4μμ, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις στο δικέφαλο, όπως και τον Γιάννη Λουκίνα που έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές ακολουθούν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Πεταυράκης και θα βρίσκονται στη διάθεση του Καβαλιώτη τεχνικού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον φιλοξενούμενο Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος έχει ρεπό την Κυριακή στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής Δημήτρης Πρίντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βλάχο που αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπαντή και Κύρου.