ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 811 φορές

Φιλική ισοπαλία με ΑΟΤ για τη ΒΕΡΟΙΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον ΑΟ Τρικάλων που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην SL2.

Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο η "Βασίλισσα" μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε στο ξεκίνημα, αλλά τα Τρίκαλα έφτασαν στην ισοφάριση στις αρχές της επανάληψης.

Στο πρώτο μέρος, η ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 3’ ο Παπαχρήστος "έσπασε" τη μπάλα από αριστερά στη μικρή περιοχή και εκεί πετάχτηκε ο Καραγιάννης και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η "Βασίλισσα" είχε άλλες δυο φάσεις για γκολ με τους Πασά και Πόζογλου, αλλά η άμυνα των Τρικάλων την τελευταία στιγμή έσωσε την εστία της. Μετά το 20λεπτο οι Τρικαλινοί ισορρόπησαν το ματς, χωρίς όμως να απειλήσουν την Βεροιώτικη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ έχασε νωρίς μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πασά για το 2-0. Στο 57’ δέχθηκε την ισοφάριση πληρώνοντας το μοναδικό αμυντικό λάθος της, όταν ο Πέλκας έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή από τον Σκόνδρα, προχώρησε και με σουτ έγραψε το 1-1. Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός έπεσε από τις πολλές αλλαγές, με τη "Βασίλισσα" να προσπαθεί για το νικητήριο γκολ αλλά να μην τα καταφέρνει και το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΣΙΑ: Μελτζανίδης (Μπογιατζόγλου, Βαλκάνος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (77’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Σκόνδρας (57’ Στάμου), Μπλέτσας (73’ Τζιοβάνι), Βεργώνης (57’ Οικονόμου), Σιμόνι, (66’ Μούργος) Πασάς (86’ Ιωάννου), Πόζογλου (73’ Αποστολόπουλος), Καραγιάννης (57’ Λουκίνας).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Νιάρος (71’’ Λιαμπίρης),  Κεχαγιάς (66’ Ζόγκος), Ντιαλόσι, Πιαστόπουλος (78’ Στεφανίδης), Ριζογιάννης (88’ Κλεμέντε), Σκόνδρας (80’ Κωστίκος), Παπαγεωργίου (62’ Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (46’ Σιλβάνο), Πέλκας (71’ Διαμαντόπουλος), Σταματής (77’ Μόλα).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/10...