ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 777 φορές

Δερμιτζάκης: "Είμαι αισιόδοξος και δεν φοβάμαι κανέναν" (video)

Μετά το τέλος του ισόπαλου φιλικού αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΑΟ Τρίκαλα (1-1), οι δύο προπονητές Παύλος Δερμιτζάκης και Απόστολος Χαραλαμπίδης έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο κόουτς των φιλοξενούμενων, που πέρασε δύο φορές από τον πάγκο της "Βασίλισσας" στο πρόσφατο παρελθόν, τόνισε: "Παίξαμε με μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει στην SL2. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Δεχθήκαμε γκολ αλλά στην πορεία ισορροπήσαμε. Στο β' μέρος, ήμασταν πιο καλοί και φτάσαμε στην ισοφάριση. Βγήκαν συμπεράσματα κόντρα σε μια καλή ομάδα".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ μεταξύ άλλων είπε: "Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και να μας απειλήσει ενώ εμείς σημειώσαμε γκολ και αιφνιδιάσαμε τα Τρίκαλα. Στο β' μέρος, η άνοδος του αντιπάλου, η κούρασή μας και οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Με τέτοια εικόνα, είμαι αισιόδοξος και δεν φοβάμαι κανέναν".

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί: