ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 934 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δυνατό τεστ με Τρίκαλα - «Πρώτη» για Ντι Τζιοβάνι

Επανέρχεται στην ενεργό δράση, ύστερα από εννέα μέρες η ΒΕΡΟΙΑ, μιας και ως γνωστόν δεν έγινε το προγραμματισμένο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Αντίπαλος της «Βασίλισσας» θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) ο ΑΟ Τρικάλων, ο οποίος τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ένα δυνατό φιλικό για τους Βεροιώτες, από το οποίο ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, περίπου 20 μέρες πριν την έναρξη της Football League. Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μπουκουβάλα που νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει ο 23χρονος γάλλος μέσος Ντι Τζιοβάνι (φωτο) που εδώ και μέρες προπονείται με την ομάδα και απομένουν τα τυπικά για την απόκτησή του.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στο Ταγαροχώρι, μιας και το Δημοτικό στάδιο έκλεισε για να γίνει εκ νέου επανασπορά του αγωνιστικού χώρου και θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ., ενώ μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr.