ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 944 φορές

Φιλική ισοπαλία για ΒΕΡΟΙΑ και Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλο 2-2 έληξε το εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ήταν ένα δυνατό τεστ για τους δυο προπονητές, οι οποίοι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η "Βασίλισσα" παρουσιάστηκε και πάλι διπρόσωπη, αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή απόδοση με όμορφες συνεργασίες και ορθή λειτουργία σε όλες τις γραμμές, ενώ στην επανάληψη έδειξε κουρασμένη και ασύνδετη, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη προηγήθηκε με τον Πασά σου 34’, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ με την έναρξη της επανάληψης (48') ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Ντα Κάμπο από το ύψος της περιοχής. Στο 70' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόλα, οι Βολιώτες έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 2-1, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα με με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα, το οποίο κέρδισε ο Πόζογλου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μελιτζανίδης (Παπαδάκης, Μπέκας)

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (60’ Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (68’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας (53’ Στάμου), Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (73’ Μουχάλης), Καραγιάννης (68’ Σιμόνι), Πόζογλου, Πασάς (84’ Ιωάννου), Λουκίνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Λαδάς, Παπακώστας, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, (75’ Πατρώνης) Αγροδήμος, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Κόλα (90’ Βλάχος), Παπαδημητρίου (46’ Βασιλούδης), Μπρούνο, (68’ Γεωργακόπουλος, 90’ Μπόλης) Ντα Κάμπο (75’ Ρόκας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/10...