ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 948 φορές

Επιστρέφει στη βάση της η "Βασίλισσα"

Ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στον Βώλακα της Δράμας η ΒΕΡΟΙΑ και σήμερα το απόγευμα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η «Βασίλισσα» ανέβηκε στο βουνό στις 7/9 και για 10 μέρες, με τους παίκτες της να πραγματοποιούν σήμερα το πρωί την τελευταία του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Βώλακα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στο διάστημα αυτό, είχε την ευκαιρία να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, αλλά και τα οικογενειακά διπλά, μιας και τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με Πανδραμαϊκό και Δόξα Βώλακα δεν έγιναν, λόγω της απόφασης των ομάδων της FL, να "παγώσουν" τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδιάρθρωσης, ενώ πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί και το σημερινό κόντρα στον Πανσερραϊκό (αναμένεται η επίσημη ενημέρωση).

Πλέον αναμένονται οι τελευταίες κινήσεις της ομάδας για την ολοκλήρωση του ρόστερ της, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα εντάξει σε αυτό άλλους 5 με 6 παίκτες.