ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1472 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αισιόδοξος ο Δερμιτζάκης - Τι θα γίνει με τους νεοαποκτηθέντες

Συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η "Βασίλισσα του βορρά" στον Βώλακα της Δράμας, μετά την ακύρωση των πρώτων φιλικών αγώνων, με διπλές καθημερινές προπονήσεις και χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Οι προπονήσεις γίνονται στις 8:30 το πρωί όπου δίνεται βάρος στην φυσική κατάσταση και στις 5:30 το απόγευμα στο τακτικό κυρίως κομμάτι, υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν κρύβει την αισιοδοξία του, παρά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και την αβεβαιότητα που υπάρχει, θέλοντας όλα αυτά τα γεγονότα να μην επιτρέψει να επηρεάσουν αρνητικά τους παίκτες του.

Όσον αφορά τους πέντε νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (Βελλίδης, Σκόνδρας, Παπαχρήστος, Μπουκουβάλας, Λουκίνας), όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουν στις τάξεις της "Βασίλισσας". Στην περίπτωση που τελικά η ομάδα αγωνιστεί στην FL θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων τους, με την διοίκηση από την μία πλευρά να μην θέλει να τους αδικήσει στο οικονομικό κομμάτι και τους παίκτες από την άλλη να γνωρίζουν ότι λίγες ΠΑΕ διαθέτουν την οικονομική φερεγγυότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ και τις ιδανικές συνθήκες εργασίας που αυτή προσφέρει.