• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1121 φορές

Δεν κατεβαίνει η ΒΕΡΟΙΑ στο νέο πρωτάθλημα της FL αν...

Επιστολή παραίτησης από το πρωτάθλημα απέστειλε στον Λευτέρη Αυγενάκη η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της FL, αλλά και οι 8 πρωταθλητές της Γ' Εθνικής, αναφέροντας ότι εάν δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, θα παραδώσουν στις σφραγίδες τους την ερχόμενη Παρασκευή 11/9.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε ΑΜΕΣΑ ότι εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της SUPER LEAGUE 2 - FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, οι κάτωθι είκοσι δύο (22) ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και ως εκ τούτου θα παραδώσουμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 τις σφραγίδες των σωματείων μας.

Οι συνυπογράφουσες Π.Α.Ε.

Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο., ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ.