ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3655 φορές

"Παγωμάρα" και απογοήτευση στους ανθρώπους και στους φίλους της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Το ανώτατο δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε με απόφασή του τα Χανιά, που είχαν προσφύγει κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής για αύξηση των ομάδων της SL2 από 12 σε 18 και έτσι οι σύλλογοι της SL2 θα παραμείνουν 12 και τη νέα σεζόν!

Μια απόφαση που -όπως όλα δείχνουν- θα στερήσει από τη ΒΕΡΟΙΑ αυτό που δικαιούταν ήδη από πέρσι, δηλαδή να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι η «Βασίλισσα» το περσινό καλοκαίρι, αν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ουσιαστικά έμεινε και πάλι στην τρίτη (κατά σειρά) κατηγορία, λόγω της αποτυχημένης -όπως αποδείχθηκε- αναδιάρθρωσης του τότε υφυπουργού κ. Βασιλειάδη.

Έτσι, η ΒΕΡΟΙΑ «τρώει» ένα ακόμη χαστούκι και σα να μην έφτανε αυτό, καλείται να πληρώσει και ένα μέρος από τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ, αφού υπάρχει μια σειρά από αποφάσεις που δικαιώνουν παίκτες που αγωνίστηκαν στην παλιά ομάδα!!!

Κανείς δεν γνωρίζει πλέον ποια θα είναι η αντίδραση των ανθρώπων της «Βασίλισσας», οι οποίοι φέτος ξεκίνησαν με πολλά όνειρα και μοναδικό στόχο την άνοδο. Έφεραν στην ομάδα «σουπερλιγκάτους» παίκτες και θα έφερναν κι άλλους, όμως τώρα είναι άγνωστο τι θα πράξουν.

Επενδυτές όπως οι αδερφοί Μπίκα αποτελούν πολυτέλεια για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτά τα γεγονότα όπως είναι φυσικό τους απογοητεύουν και ίσως τους απομακρύνουν από αυτό.

Ας ελπίσουμε ότι όλες αυτές οι αδικίες θα τους πεισμώσουν, θα τους κάνουν πιο δυνατούς και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ιστορική «Βασίλισσα του βορρά» και κατ΄ επέκταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός από τους διοικούντες όμως, το ερώτημα είναι, με τι ψυχολογία θα συνεχίσουν και οι προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές;

Πλέον, η μόνη που μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα και να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση είναι η Ελληνική πολιτεία, με απόφαση του υφυπουργού κ. Αυγενάκη!