ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1417 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Οι παραμένοντες, τα ερωτηματικά και οι "φευγάτοι"...

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού από την περσινή σεζόν στη "Βασίλισσα του βορρά".

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, θα γίνει μία "εκ βάθρων" ανανέωση στο ρόστερ, με τους παίκτες που θα παραμείνουν να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών, είτε η ομάδα αγωνιστεί στη νέα Β' Εθνική, είτε παραμείνει στην Football League.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παίκτες που παρουσιάζονται ως ακλόνητα φαβορί για να μείνουν και τη νέα χρονιά στη "Βασίλισσα" είναι οι δύο "παλιοί" Αλέξανδρος Βεργώνης και Στέλιος Μαραγκός, ο Γιάννης Πασάς, ο Σταύρος Πεταυράκης, ο Δημήτρης Στάμου, ο Γιώργος Μπλέτσας, ο Αλμπέρτο Σιμόνι και οι νεαροί Βασίλης Τσιμόπουλος, Γιώργος Βασίλτσης, ενώ αρκετές πιθανότητες να παραμείνει έχει και ο Λάμπρος Ταϊρης.

Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις των Βοσνιάδη, Μουχάλη, Πόζογλου, Ν. Γεωργιάδη, Καραγιάννη, Πολύζου, των δανεικών Μανιώτη, Παυλίδη (αγωνίζεται στα μπαράζ με Απόλλωνα Σμύρνης) και του νεαρού χαφ Ιωάννου.

Τέλος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσουν οι Λεφίδης, Πέντα, Μεληκιώτης, Χαντζάρας, Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Πολίτης και οι Κανούλας, Μουρατίδης που αποχαιρέτησαν ήδη.