ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1060 φορές

Παρελθόν από τη "Βασίλισσα" ο Αργύρης Μουρατίδης

Αρκετοί θα είναι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ που θα αποχωρήσουν, όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας.

Ένας από αυτούς είναι και ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Αργύρης Μουρατίδης, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα στα social media:

"Μετά από 2 όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα τις πόλης μου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω: Τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μέσα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε χρονιάς, προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδο της ομάδας.

Την Διοίκηση και συγκεκριμένα την οικογένεια Μπήκα τον κύριο Αποστολίδη Στέφανο και τον Κύριο Νούλα. Αυτά τα 2 χρόνια ανέλαβαν το δύσκολο έργο να παρουσιάζεται η ομάδα αξιόμαχη για να βρεθεί βήμα βήμα εκεί που ανήκει δηλαδή στα ψηλά σαλόνια

Τους προπονητές μου κάθε έναν ξεχωριστά που αυτά τα 2 χρόνια με ανέδειξαν ποδοσφαιρικά και σαν παίχτη και μου έδειξαν εμπιστοσύνη...

Εύχομαι τα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα στην ομάδα. Θα μου δίνουν χαρά μαθαίνοντας τα και επειδή υπήρξα Μέλος της για 2 χρόνια, αλλά και επειδή αυτό θα δίνει χαρά, στους φίλους που είναι δίπλα στην ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΈΡΟΙΑΣ.

- Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ , που από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους.. Αγαπώ την πόλη μου και εύχομαι τα καλύτερα..

Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία τις ομάδας!!!"