• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 691 φορές

Έρχεται σήμερα στη Βέροια ο Δερμιτζάκης - Τι δήλωσε - Πότε θα ανακοινωθεί

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός ηγέτης της «Βασίλισσας του βορρά».

Ο 51χρονος Καβαλιώτης προπονητής, μετά από δύο πετυχημένες χρονιές, αφήνει την ομάδα της γενέτειρας του, τον ΑΟΚ και αναλαμβάνει να οδηγήσει την επίσης ιστορική ΒΕΡΟΙΑ στην επάνοδο, έπειτα από 4 χρόνια, στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, ο έμπειρος τεχνικός θα έρθει σήμερα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας, να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της και άμεσα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή και λίγες μέρες αργότερα, την Δευτέρα (3/8), θα παρουσιαστεί επίσημα στους τοπικούς δημοσιογράφους.

Αμέσως μετά την πρόσληψη του προπονητή, οι Βεροιώτες θα τελειώσουν και με το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με την πρόσληψη (όπως όλα δείχνουν) του παλιού άσου της ομάδας, Γιώτη Τσαλουχίδη.

Στη συνέχεια θα γίνει και το «ξεσκαρτάρισμα» στο έμψυχο δυναμικό, με την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.

Τέλος, το προσεχές διάστημα θα προγραμματιστεί συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη λειτουργία του γραφείου τύπου της ομάδας.

Δήλωση Παύλου Δερμιτζάκη:

«Μετά από δυο χρονιές επιτυχημένες όπου καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 και θα σας εξηγήσω τους λόγους.

Αναλαμβάνοντας την ομάδα θέσαμε σαν στόχους τους οποίους και πραγματοποιήσαμε:

α) Κατάκτηση πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2018-19 και πορεία πρωταθλητισμού Football League 2019-20.

β) Έμφαση και ανάδειξη στο ντόπιο στοιχείο με μεγάλο ποσοστό νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.

γ) Μεταγραφές ποδοσφαιριστών Λυμπεράκης (ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) Μαϊδανός (ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ) στο υψηλότερο πρωτάθλημα της χώρας μας (Super League), κάτι που για πολλά χρόνια είχε η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 να πραγματοποιήσει.

Κάτω από ώριμη σκέψη και έχοντας ενημερώσει εδώ και καιρό την διοίκηση για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου, αλλά παράλληλα και τις προθέσεις μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω την συνεργασία μας σε χρόνο όπου δεν είχε ξεκινήσει κανένας απολύτως προγραμματισμός της επόμενης περιόδου έτσι ώστε να μπορέσουμε και οι δυο πλευρές να κάνουμε τις επιλογές μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε. Τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες για την εκτίμηση που είχε ο ένας για τον άλλον, αλλά και την προσήλωση στο στόχο που είχαμε θέσει. Τους ποδοσφαιριστές που ήταν θετικοί δέκτες και πρωταθλητές στην ψυχή και στο σώμα, όπως και στον κόσμο για την μεγάλη αγάπη του, τόσο στο αγαπημένο μας καραβάκι όσο και στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα βάσει ονόματος και ιστορίας και ελπίζω κάποια μέρα να ξανά ανταμώσουν οι δρόμοι μας.

Με εκτίμηση,

Παύλος Δερμιτζάκης»