ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1687 φορές

Τρεις ακόμη έμπειροι ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Μπορεί ακόμη να μην έχουν κλείσει το νέο τεχνικό διευθυντή και το νέο προπονητή της ομάδας, ωστόσο οι ιθύνοντες της "Βασίλισσας του βορρά" κάνουν ήδη κάποιες κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, αφού ως γνωστόν οι στόχοι τη νέα περίοδο θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr οι Βεροιώτες έχουν στην λίστα τους, μετά τον Μάρκο Βελλίδη που σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έναν ακόμη έμπειρο και ικανό γκολκίπερ, τον 28χρονο Μανώλη Καλογεράκη που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.

Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει για δύο ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον 28χρονο πλάγιο αμυντικό Αλέξη Αποστολόπουλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στη "Βασίλισσα" την σεζόν 2013-2014 και τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Απόστολο Σκόνδρα.

Οι Βεροιώτες έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την καινούργια σεζόν, στη νέα Β' Εθνική κατηγορία και σίγουρα με τέτοιες κινήσεις οι φίλοι της ιστορικής ομάδας μπορούν να αισιοδοξούν ότι θα την δούνε σύντομα και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.