ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1220 φορές

«Καλοβλέπει» την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου η ΒΕΡΟΙΑ

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενόψει της επικείμενης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, που μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, όμως αν δεν υπάρξει η επίσημη απόφαση δεν μπορούν να τρέξουν άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έτσι, κινούνται προς το παρόν σε επίπεδο διερεύνησης και αξιολόγησης των όποιων προτάσεων τους γίνονται, ενώ παράλληλα βλέπουν και περιπτώσεις που οι ίδιοι θεωρούν αξιόλογες.

Μια από αυτές, για την θέση του προπονητή, είναι και του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Μακεδόνας τεχνικός, μετά την επιτυχημένη θητεία του στον ΟΦΗ και το σύντομο πέρασμά του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, βρίσκεται χωρίς ομάδα και σίγουρα το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει από τους Βεροιώτες, οι οποίοι αναζητούν έναν ικανό και ταλαντούχο προπονητή που να γνωρίζει καλά και τις μικρότερες κατηγορίες.

Ο Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους τη νέα σεζόν και ήδη έχει προτάσεις από ομάδες της SL2 αλλά και από την Κύπρο. Ωστόσο, μια ενδεχόμενη πρόταση από τη ΒΕΡΟΙΑ πιστεύουμε πως δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, λόγω του ονόματος αλλά και της ισχυρής διοίκησης που διαθέτει η "Βασίλισσα", με την παρουσία της οικογένειας Μπίκα που της δίνει οικονομική αυτάρκεια και δεν την αναγκάζει να εξαρτάται από άλλους παράγοντες, προκειμένου να επιβιώσει σαν ομάδα. 

Όσον αφορά την περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα, φαίνεται να "παγώνει" προς το παρόν μιας και ο "κολοσσός" βάζει ως προτεραιότητα να εργαστεί σε πάγκο ομάδας της SL1, ενώ στα υπόψη βρίσκεται πάντα και η περίπτωση του παλιού άσου της ομάδας Τιμόθεου Καβακά, ο οποίος έλυσε πρόσφατα την συνεργασία του με την Ιεράπετρα.

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Μάκη Χάβο, στην περίπτωση που δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναιτωλικού μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, για την θέση του τεχνικού-γενικού διευθυντή φαβορί είναι ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ενώ ο Θωμάς Τρούπκος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας. Επίσης, ο Γιώργος Κικερίδης θα αναλάβει πιθανότατα την θέση του σκάουτερ.

Θα πρέπει να τονίσουμε τις σκέψεις της διοίκησης της ΠΑΕ, σκέψεις για πολλές πρωτοβουλίες που είναι να παρθούν σε οργανωτικό επίπεδο, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια πορεία πρωταθλητισμού στην SL2, αλλά και να μπουν οι βάσεις για την παρουσία της ομάδας στο μεγάλο πρωτάθλημα της χώρας μας αν όλα πάνε καλά, από την μεθεπόμενη περίοδο.