ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 807 φορές

Ταΐρης: Ο κόσμος της ΒΕΡΟΙΑΣ αγαπάει την ομάδα και δικαιολογημένα έχει υψηλές απαιτήσεις

Ο Λάμπρος Ταϊρης μίλησε στο liganews.gr και τον Παύλο Κερασιώτη για την πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα, την κατάσταση με τον κορονοϊό ενώ σχολίασε και τις διαφορές Γ' Εθνικής-Football League. 

Φέτος ο 27χρονος κεντρικός χαφ της «Βασίλισσας του Βορρά» φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 ματς (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) έχοντας σημειώσει και ένα τέρμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και πως περνάς της ημέρες;

«Βρισκόμενοι σε μια πρωτοφανή και περίεργη κατάσταση. Να κάνουμε όλοι μας υπομονή και να φανούμε υπεύθυνοι ώστε να τελειώσει γρηγορότερα όλο το θέμα. Έχω πάρει κατάλληλο πρόγραμμα από το προπονητικό τιμ, με στόχο την διατήρηση της φυσικής κατάστασης σε καλύτερο επίπεδο. Υπάρχει δυσκολία καθώς έκλεισαν τα γήπεδα όμως ο καθένας βρίσκει λύσεις».

Για την πορεία με της Βέροιας στο Πρωτάθλημα;

«Χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι. Αυτό μας στοίχισε και βρισκόμαστε σε αυτή την βαθμολογική».

Σε προσωπικά επίπεδο πως εξελίσσεται η χρονιά;

«Ξεκίνησα με τραυματισμό και έχασα την προετοιμασία. Έκανα συμμετοχές, βοήθησα από την πλευρά μου όσο περισσότερο μπορούσα όπως και όλα τα παιδιά» 

Το επίπεδο της Football League;

«Πολύ υψηλό. Δεν έχει διαφορές με την Β’ Εθνική, όλες οι ομάδες είναι ιστορικές με κόσμο και οργάνωση. Κυριαρχεί η δύναμη και η καλή φυσική κατάσταση. Η ποιότητα κάνει την έξτρα διαφορά»

Για τις διαφορές Γ’ Εθνικής- Football League;

«Υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε διάφορα κομμάτια (πχ. καλύτερη οργάνωση, ανάλυση παιχνιδιών, θέματα τακτικής, στην αποκατάσταση, στο προπονητικό και ιατρικό τιμ). Είναι διαφορετικό το επίπεδο»

Για τον κόσμο της Βέροιας:

«Ο κόσμος της Βέροιας αγαπάει πολύ την ομάδα και δικαιολογημένα έχει υψηλές απαιτήσεις λόγω της ιστορίας της. Σίγουρα θα ήθελε να κερδίσουμε την άνοδο. Αν και εφόσον συνεχιστεί το Πρωτάθλημα θα διεκδικήτοεμ τις μαθητικές ελπίδες για την άνοδο»