- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2810 φορές
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Καταργήθηκε η S.L. 2 – Β΄ Εθνική με δύο ομίλους με τη συμμετοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ
Έπειτα από την παταγώδη αποτυχία της φαεινής ιδέας του πρώην υφυπουργού κ. Βασιλειάδη και την χειρότερης αναδιάρθρωσης κατηγοριών που έγινε στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ύστερα από σκέψεις του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού Αυγενάκη, αυτές πλέον υλοποιήθηκαν και η νέα αναδιάρθρωση είναι πλέον γεγονός.
Έτσι, με τις αποφάσεις που πάρθηκαν, καταργήθηκε η Super League 2, ενώ η Β' Εθνική (Football League) από τη νέα περίοδο θα είναι με δύο ομίλους των 14 ομάδων.
Με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζεται η Γ' Εθνική που πλέον ξαναγίνεται … Γ', καθώς στην ουσία τώρα ήταν Δ' Εθνική.
Με τα παραπάνω, ευνοημένες είναι οι ομάδες της φετινής Football League, οι οποίες δεν θα άλλαζαν κατηγορία, μία από τις οποίες είναι και η ΒΕΡΟΙΑ, που πλέον μπορεί να κάνει τα πλάνα για τη νέα περίοδο, προκειμένου να αγωνιστεί σε μία κατηγορία, ένα σκαλοπάτι πριν την S.L., η οποία ως γνωστόν είναι ο στόχος της.
Σχετικά Άρθρα
-
Ανακούφιση με Μπουόλι στη Βέροια – Τα νεότερα για τραυματίες και μεταγραφές -
Ανοιχτή προπόνηση για τον ΦΑΣ Νάουσα – Κάλεσμα στον κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο! -
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες



