ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1545 φορές

Ντοκουμέντο: Τα ποινολόγια που πέρασαν... απαρατήρητα στη ΒΕΡΟΙΑ! - Κατέθεσε ένσταση η Καλαμάτα

Ο ερασιτεχνισμός, η προχειρότητα και η αδιαφορία (;) που οδήγησαν τη ΒΕΡΟΙΑ στην γκάφα, με την συμμετοχή του τιμωρημένου Στέλιου Μαραγκού στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Καλαμάτα, φαίνονται ξεκάθαρα και από τα δύο έγγραφα - ντοκουμέντα που παραθέτουμε.

Το πρώτο είναι το ποινολόγιο της Football League πριν το ματς με την Ιεράπετρα, όπου αναφέρεται ο Μαραγκός με 6 κίτρινες κάρτες, ενώ το δεύτερο είναι η ενημέρωση που έστειλε η διοργανώτρια σε όλες τις ομάδες στις 6/3 και γνωστοποιεί την αλλαγή στον κανονισμό, αναφέροντας μάλιστα τους αγώνας που δεν έχει δικαίωμα να παίξει ο ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας"!

Τα δύο αυτά σημαντικά έγγραφα, όπως φαίνεται πέρασαν... απαρατήρητα από τον τεχνικό δ/ντη, από το προπονητικό επιτελείο αλλά και από τους υπεύθυνους των γραφείων της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να εκτεθεί η ομάδα με αυτή την απίστευτη γκάφα που έγινε!!!

Κατέθεσε την ένσταση η Καλαμάτα

Η ομάδα της Καλαμάτας, όπως αναμενόταν, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης (10/3) την ένσταση για κακή συμμετοχή του Στέλιου Μαραγκού στο προχθεσινό παιχνίδι και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα την κερδίσει και θα φτάσει τους 21 βαθμούς, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία!

Η ποινή της «Βασίλισσας», θα είναι να χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0, να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την βαθμολογία (από τους 35 θα πέσει στους 31) και να της επιβληθεί πρόστιμο!