ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1044 φορές

Μόνο νίκη για να ελπίζει... θέλει η αποδεκατισμένη ΒΕΡΟΙΑ στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή της "Βασίλισσας του βορρά", όπου την Κυριακή (8/3, 15:00) θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής την "Μαύρη Θύελλα", σε ένα ματς με … αύρα από τα παλιά!

Οι Βεροιώτες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση σε βοηθητικό γήπεδο της περιοχής (φωτο) και στην συνέχεια αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αυριανό αγώνα, όπου δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους έχουν απομείνει για την άνοδο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η ΒΕΡΟΙΑ θα αγωνιστεί αποδεκατισμένη κόντρα στην ομάδα της Καλαμάτας, μιας και θα απουσιάσουν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι τιμωρημένοι Γεωργιάδης, Βεργώνης και οι τραυματίες Ζούρκος, Ταϊρης, Πέντα και Πόζογλου.

Οι 18 εναπομείναντες ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Βοσνιάδης, Πολίτης, Μουχάλης, Στάμου, Μανιώτης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Μπλέτσας, Λεφίδης, Ιωάννου, Πολύζος, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, Πασάς, Καραγιάννης, Κανούλας, Σιμόνι, Παυλίδης.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3μμ και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr. Μια ευγενική χορηγία των: