ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 949 φορές

Χατζάρας: "Μας μένει μια πικρία" - Γιαννίκης: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Δηλώσεις έκαναν μετά την λήξη του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), ο συνεργάτης του προπονητή της "Βασίλισσας" Απόστολος Χατζάρας και ο τεχνικός του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Τόλης Χατζάρας: "Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία είναι πρώτη Μστην SL2. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε στο καλό μας κομμάτι, όπου είχαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί. Σίγουρα μας μένει μια πικρία για το ότι δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε έστω με μία νίκη τον θεσμό του κυπέλλου, όμως εστιάζουμε την προσοχή μας στο Κυριακάτικο ματς με τον Ιάλυσο, μιας και στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός".

Για τους δύο τραυματισμούς ανέφερε ότι του Στάμου ήταν μια ενόχληση και προληπτικά βγήκε από το ματς, ενώ του Μουχάλη είναι πιο σοβαρή περίπτωση καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα διαπιστωθεί αύριο.

Αργύρης Γιαννίκης: "Στόχος μας ήταν η πρόκριση και είμαι χαρούμενος που την πήραμε. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και κατορθώσαμε να προηγηθούμε. Δώσαμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Είμαι ευχαριστημένος γιατί πετύχαμε τον στόχο μας".