ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 991 φορές

Γκιγέρμο: «Θα μιλήσω πρώτα με τη ΒΕΡΟΙΑ»

Μεταξύ των πολλών παικτών, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια αυτό το καλοκαίρι, βρίσκεται και το όνομα του Γκιγέρμο Πέρεζ.

Ο Ισπανός μέσος ήταν από τους κορυφαίους της περσινής ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά φέτος στάθηκε άτυχος μιας και υπέστη ρήξη χιαστών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο πως ο Πανθρακικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκιγέρμο, ο οποίος όπως ανέφεραν αποτελεί «διακαή πόθο» του προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής, Άκη Μάντζιου.

Το kerkidasport.gr επικοινώνησε με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας είπε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Πανθρακικού αλλά διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει έρθει σε επαφή με την ακριτική ομάδα.

Παράλληλα τόνισε ότι επιθυμία του είναι να μιλήσει πρώτα με τη ΒΕΡΟΙΑ, καθώς έχει «δεθεί» με την ομάδα και τον κόσμο της αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Άποψή μας είναι ότι η διοίκηση θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στη «Βασίλισσα» και ένας από αυτούς είναι χωρίς αμφιβολία ο Γκιγέρμο.